sunnuntai 13. tammikuuta 2008

Teette päivän

Nyt minä olen taas takaisin Torkkelilla ja Villin isäntä lähti käymään ulkomailla. Ei hän vielä suunnannut sinne Georgiaan, vaan nyt käväisee Virossa, ja sitten myöhemmin ensi viikolla painelee ruokkimaan kulkukoiraa ja kuuntelemaan rotan rapinaa. Sitten meneekin kesään, ennen kuin isäntä taas näkee Villin.

Minuun kissa suhtautuu kuten ennenkin, eli sängyn alta se ilmestyi rapsuteltavaksi ja tietysti nyt illalla mennään vielä käymään ulkona.

- - -

Vakiokommentoijat Satujatar ja Sirpa&Kollo halusivat antaa tälle blogille "You make my day!" -plakaatin.

"Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times."

Hemmetti, kylläpäs on taas kiva, että tästä menosta tykätään! Tosin taitaa olla niin, että isännän viimeaikainen mukanaolo on huomattavasti piristänyt tätä blogia, ja se on tietty mielettömän hienoa.

Nyt tätä tunnustusta pitäisi jakaa eteenpäin kanssablogaajille. Homma vaan on sikäli hankala, että monet blogit ovat jo tunnustuksen saaneet (toki sen saisi antaa samoillekin, mutta olisi kiva laittaa uusille), ja kun jollain laillahan todella monet blogit "tekevät päivän". Tässä nyt muutama (sorry, kissablogit ovat vähemmistö, kun nämä plakaatit on siellä suunnalla taidettu jakaa jo melkein kaikille):

Katapultti
Vesikeksi tai kaksi
Rappiotäti

Kervå
Hallituskatu
Musta ja Harmaa (no sinnekin on jo moni nämä maininnat tunkenut, mut silti sen verran vedetään vielä melkein kotiinpäin!)
Mielitty
Väriaalto
Pagisija

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nheeehehenhe, hauskaa :-) Villiltä saatu tuntsa kyllä lämmittää sehr gut, onhan kyseessä jyrkkä jäärä jonka sydäntä täytyy lämmittää pienellä liekillä :-) Kiits, me pokkar ja takkar!

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Juu, sieltä suunnasta on hoidettu lämmittelyt melkoisen tehokkaasti eli supermainita on ehdottomasti ansaittu :)

Elina/ Mielitty kirjoitti...

Jei, kiitos! Olen mainostanut Villin blogia siskollenikin, jolla on kaksi suloista kissiä.

Anonyymi kirjoitti...

Villi saa myös täältä suunnalta kukkasia.. :)

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Mielitty: Onhan kissaherra toki vastustamaton :)

Yllätystyttö: Oh, kiitos, tämäkin yllätys vielä!