keskiviikko 2. tammikuuta 2008

Isäntä vierailee blogissakin

Blogissa on tällä kertaa vieraileva sisällöntuottaja eli Villin isäntä! Eli siis asiaan:

"Terve, eli gamarjobat georgialaisittain. Vierailen nyt tilapäisesti täällä Marin mahtavalla VILLI THE KISSA -blogissa. Niin mikäs on vieraillessa, sillä eilen pääsin tuolta hotelli Helkasta muuttamaan takas tänne vanhaan kotiini ja Villin tykö.

Kissa nukkuu nyt autuaasti tuolla sohvan päällä lukulampun alla. Ne on niin sanotut pitkät iltapäivänokoset (kello on puolkasi illalla, kun tätä kirjoitan). Myöhemmin painumme vielä yhdessä tuonne lähipuistoon tutkimaan, minkä näkösiä koiria on liikenteessä. Villi on tosiaan ollut koirista sairalloisen kiinnostunut jo pienestä pitäen. Haastamaan pitää päästä, olipa sitten kyseessä pieni tai suuri musti.

No itse pidän kyllä koiristakin, vaikka ikinä en ole sellaista omistanutkaan. Georgian Tbilisissä minulla on tuttuna vanha iso musta koira, jolle vien päivittäin hieman muonaa. Se lähti kerran vain työmatkallani minua seuraamaan ja niinhän siinä kävi, että asettui majailemaan työpaikkani ulko-ovelle. Hyvän päätöksen teki, sillä nyt toimistoni ala-aulassa olevat vartijat päästävät sen jo ihan sisäaulaan lämmittelemään ja ruokkivat sitä myös. Taitavat kutsua sitä Ms Finlandiksi, koska minä olen siellä usein Mr Finland. JOO, tuon vanhan hauvelin itseisarvo on noussut taivaisiin.

Niin Villiin takas eli tuohon maailman parhaaseen kissaan. Tätä ”maailman paras kissa” mantraa olen sille jo vuosikausia toistanut, kun olen palannut asunnolleni ja treffanut hurisevan karvakasan odotamassa minua eteisenoveni takana.

Villi on ihan entisensä eli ei ole Marin kanssa vietetyt kolme kuukautta kissaa muuttaneet. Tai oikeestaan ovatkin ja melkoisesti, sillä tosiaan Villi antaa nyt monen muunkin Marin kaverin taputella itseään aika estoitta. Tänään Mari piipahti veljensä kanssa täällä ja saihan se velipoikakin Villiä taputella. Hyvä näin.

Eilen kun Mari häippäsi sijaiskotiinsa, niin sen jälkeen Villi itkeskeli noin pari tuntia haikealla äänellä ja kävi kurkkimassa että näkyiskö sitä mimmiä jossain tuolla pimeällä pihalla. No kerroin mirrille, että kestä nyt ensi viikko minua, niin kyllä se Mari sitten palailee takas.

Tällä erää ei nyt muuta. Terveiset kaikille Villin karvaisille ja karvattomille kavereille."

Niin, kuvassa Villi vaihteeksi minun mikrotukihenkilönä. Kompuuttereni taustakuva delfiini ja aasi olivat mirrin mielestä aika jees, mutta kuulemma jonkun toisenkin, enempi karvaisen ja harmaan, kuvan voisin siihen vaihtaa."

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Taitaa olla Villin isäntäkin nasta tyyppi, kun Villikin on niin cool ja maailman paras kissa.
Hyvää vuotta 2008
t. emäntä ja Killi, maailman paras kissa, 4v. & co.

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Villin isäntähän on ehdottomasti hyvä tyyppi! Kun vain saisin hänet vielä houkuteltua kirjoittamaan omaa blogia vaikka tuolta Georgiasta :)

Ana kirjoitti...

Just ehdin miettiä, päivittääköhän Villi nyt kun isäntä on himbessä, mutta hops, hetihän tuo ilmestyikin!

Villi ruulz.

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Zepa; katellaan, jos isäntä innostuu vielä enemmän kirjoittelemaan vaikka Villin menneisyydestä, kun nyt vauhtiin pääsee ja selkeästi tuntee vastuunsa blogin päivittymisestä. Pientä painostusta kehiin! :D

Sitä paitsi isännän aikomus on hoitaa Villi pissanäyte labraan tutkittavaksi, joten sikäli tietysti itse kukin kaipaa tietoa siitä, miten homma onnistui.