torstai 24. tammikuuta 2008

Kissakuvahaaste: Pikku apulainen

Tällä viikolla kissakuvahaasteena oli aihe "Pikku apulainen". Niinpä Villi osallistuu ensikertaa haasteeseen, mutta tyylihän on tuttu.

Eli tässä assistenttini, joka huolehtii tällä kertaa tietokoneen lisäksi myös kännykästäni. Myös käsinkirjatut muistiinpanoni saavat osansa huomiosta

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä meininki, äijä! Paperien päälle pitää aina mennä mak... auttamaan! Ja kirjojen luku mua kiinnostaa kans, autan mielellään. Musta-neiti on enemmän noit tietsikkahenkilöitä meillä. Atk-tuki siis, you know.

Täti Punainen kirjoitti...

Meillä tehdään toisinaan samaa, että kun ei saada huomiota, niin sitten osallistutaan tietokone hommiin mukaan...=)

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

hra harmaa: Viltsu on kyl kauheen innokas it-tuki, ei oikeissa firmoissa ne jätkät todellakaan paneudu koneeseen yhtä huolella!Ja tokihan katti on kiinnostunut myös esim. Hesarista, jos sen leväyttää esiin, kun tiedontarve on niin valtaisa, ettei pelkkä nettisurffailu riitä.

Täti punainen: Juu, huomioin lisäksi tietokoneeni tuottaa ihanaa lämpöä Villlin (vanhoille) luille....

L-L kirjoitti...

Tervetuloa mukaan haasteeseen. Myös Lulu on usein huolissaan tietoteknisestä osaamisestani. Sen bravuuri on asettua tietokoneen kylkeen niin, että tuuletin lämmitää mukavasti kylkeä ja hiirimatto pehmustaa laskeutumispaikkaa.

Tuloksena on että tietokone pitää korkeapaineista ääntä ja hiirellä on kohta identiteettikriisi kun kissa pitää sitä niin lähellä.

Anonyymi kirjoitti...

Tuttua touhua meilläkin tuo koneella auttaminen. Armas kyllä on enemmän kiinnostunut kaiuttimien toimintaperiaatteesta sekä tulostamisesta ja keskittyy lähinnä niihin. Onni ei vielä sen kummemmin ole erikoistunut mihinkään, vaan auttelee koneella vähän siellä sun täällä :D

Ja ihan näin muuten vain, sattuuko Villi mahdollisesti rodultansa norski olemaan? Jotenkin norskimainen profiili ja olemus :)

(ehkä voisin ihan tutkia blogiasikin, niin vastaus sieltäkin varmaan löytyisi.. :)

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

L&L: Kiitos vaan, pitää yrittää jatkossakin osallistua!

Katja: Viltsun rodullisuudesta tai roduttomuudesta ei valitettavasti ole tarkkaa tietoa, koska herra on löytökissa. Norjalaistahan ulkoasussa kovasti on, mm. tupsutapaista korvissa ja pitkät karvat varpaiden välissä :)

Sirpa kirjoitti...

Villi näyttää ehdalta toimistotyöntekijältä. Kiirettä pukkaa vanhalla herralla.

Anonyymi kirjoitti...

Kiva että Villikin osallistuu
haasteeseen,me ollaan niin ahkerii et mami sanookin et menkää sit
sinne töihinki kun kerta täälläki
kaikki teette

Anonyymi kirjoitti...

Aa on samanlainen pitkäkarvainen löytökissa, tosin Viltsua reippaasti vanhempi. Kumpikaan ei liene oikea norski, koska arvokasta rotukissaa tuskin jätetään kadoksiin (ei toki olisi kannattanut jättää Aata ja Viltsuakaan). Myöhemmin kuulin, että vielä 90-luvun alussa Aan olisi ehkä saanut jopa rekisteröityä norskiksi.

Juu, myös Aa oli aikaisemmin innokas atk-tuki, mutta on nyttemmin luovuttanut tehtävät nuoremmalle kollegalleen.

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Sirpa ja Kollo: Toimistotyössähän on oleellista se, että näyttää tärkeältä, ja sen taidon Viltsu kyllä hallitsee!

Anon: Se oliskin tosi näppärää, kun Villi vielä oppisi kirjoittamaan puolestani :)

Örkki: Aa:ssa ja Viltsussa on siis paaaljon yhteistä. Ja tietysti ennen kaikkea hienoja kissoja, ei noilla rodullisuuksilla ole väliä.

Ilkka kirjoitti...

Joo Viltsu näyttää kyllä aika norskilta. Samoin hieman "tavismaatiaista" ärhäkkäämpi luonne vieraammille immeisille on jotenkin tutumpi piirre norskeilla (ainakin niillä joita olen tavannut elämäni aikana).