sunnuntai 2. joulukuuta 2007

Kosteaa ja kylmää, yh

Märkä lumi ei selvästikään kuulu Viltsun suosikkeihin. Vaikka ulos teki mieli, niin suurin into tyssäsi säähavaintoon. Kun kissa sitten lopulta meni iltapäivällä pihalle, ei se siellä kovin pitkään viihtynyt: hölmöyksissään meni paikkaan, johon räystäältä tipahti selkään vettä, joten tassut astelivat nopsasti takaisin sisään.

Villi sai eilen Mustan ja Harmaan ihmiseltä pienen leluhiiren (ja kiitos myös pissanäytevinkistä, keino kuulosti kokeilemisen arvoiselta!). Valitettavasti tällaiset lelut eivät näköjään kattia hetkauta: pieni nuuhkaisu ja siinä kaikki. Ei kolahtanut siis yhtään. Mutta eipä Villi nyt muutenkaan mikään erityisen leikkisä ole, ei vanha enää intoile.

Eilen poistin kipulaastarin, ja näin Villi vapautui kokonaan myös muovikaulurista. Kipulääkkeitä Villi ei ole nyt nauttinut, koska pistin tippoja purkkiruuan sekaan eikä kissa sitä syönyt lainkaan. Mutta koska kissa näyttää hyvinvoivalta ja tyytyväiseltä, niin oletettavasti sillä ei kipujakaan ole suureksi kiusaksi asti.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oho, ei tykänny hiirusta? Meijän lempparihiiruja! Tai no, kaikki hiirut toki on meijän lempparia, ei olla rasisteja tään asian suhteen. Ja pallot ja laserpiste kans. Ja...

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Viltsu on vaan niin nirso! Sille on lintujen sulkia varastossa sitä ajatellen, että jos leikittäis. Mutta vanhaa poikaa harvemmin ulkoiluelämän lisäksi oikein muuta jaksa.