maanantai 24. joulukuuta 2007

Vanhakin nyt nuortuu, osa II

Pahoittelen laadullisesti huonoa kuvaa, mutta tietysti sillä hetkellä, kun Villi päätti kiivetä puuhun, en ollut kuvausasemissa. Tämä oli ensimmäinen kerta minun näkemänäni, kun kissa ponkaisi tuonne korkealle (eli tuo musta möykky oikeassa yläkulmassa on Viltsu, mikäli ei heti tajua kuvan viestiä!).

Tavallisesti Villi on tyytynyt teroittelemaan kynsiään puun alaosaan tai on kiivennyt korkeintaan metrin korkeuteen.

Taas siis yksi osoitus siitä, että katin liikkuminen on lääkärireissun jälkeen parantunut selvästi: vaikkei Villi nuoren kissan nopeudella porhalla, niin ei enää vaivaa sama jäykkyys ja takaosan aristelu kuin aiemmin syksyllä.

Joulu on sujunut Viltsun kanssa tähän asti ihan rauhaisasti. Pari huomiota olen toki tehnyt:

Ensinnäkin Viltsu ei sen ihmeemmin varo kynttilöitä. Niinpä en niitä voi polttaa pöydällä noin vain: epäilen, että joko häntä tai viiksikarvat kärvähtävät äkkiä.

Toisekseen Villi tykkää nuolla joulupipareita. Siksi niitäkään ei voi pitää pöydällä...

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joulua Villille, Varaemo Marinadille ja koko kulmakunnalle.

Riemukas näky, katti puussa. Parempi kuin pyy pivossa, eiku...

Ana kirjoitti...

Hyvin kuvasta erottaa mikä on the issue!

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Satujatar: Onneksi se katti tuli nopeasti puusta alas, ettei varaemäntä joutunut sentään kiipeämään perään :)

Zepa: Onneksi sentään elukan siluetti melko hyvin erottuu ja oli sentään vielä valoisaa tapahtumahetkellä.

Sari kirjoitti...

komia on pikkupeto oksallaan, kuin luolaleijona vahdissa siellä :)

kynttilöistä: kerran on meillä karvaturri laukannut häntä soihtuna... onneksi ei palanut ihoon asti, käry vain oli kamala pari päivää!

pipareita meillä ei sentään kissat syö. nuorempi kissaherra popsii kyllä muuten kaiken mitä irti lähtee (kinkkua karannut jo useampi siivu), mutta jimi-vanhukselle kelpaa vain tuore, vastapaistettu pulla! :)

hyvää joulun jatkoa niin kaks- kuin useampijalkaisille!

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Sari: Viltsu onnistui käräyttämään viiksikarvojaan, kun yksi tuikkulyhty oli pöydällä vieressaäni enkä tajunnut, että katti tunkee naamaansa sinnekin... Onneksi pahemmilta vaurioilta on toistaiseksi vältytty, ja todellakin kynttilät ovat nyt paikoissa, joihin kissa ei noin vain tepastele.

Villi saattaisi kyllä olla myös tuoreen pullan perään (etenkin, jos on yhtään samaa makua minun kanssani ;)). Ei se pipareitakaan syö, nuolee vain, mutta eipä niitä sen jälkeen tee minunkaan mieleni syödä, heh. Ja nyt, kun Viltsulla on tarkka ruokavalio menossa, niin ei tietysti voisi mitään herkuttelua salliakaan.