keskiviikko 19. joulukuuta 2007

Isäntä tulossa

Villin isäntä tulee Suomeen pariksi viikoksi: saapuu tänne kuun lopussa, viettää ensiksi pari päivää hotellissa ja sitten pääsee omaan kotiinsa ja katin kanssa yhteiseloon. Minä siirryn siksi ajaksi ystävien nurkkiin majailemaan.

Mutta tätä ennen on tietysti vielä joulu. Villihän ei saa mitään herkkua joululahjaksi, mutta kuiskutin katille, että sitten voidaan ulkoilla paljon ja löhötään vierekkäin sängyllä.

Eilen pistin katin hihnan päähän ja käytiin tuossa puistossa, kun Viltsu on vaikuttanut tuntevan suurta vetoa vähän pois kotipihalta. Hyvinhän se meni, muutamia koiria mulkoiltiin kauempaa ja tepasteltiin pienesti puiston nurmikolla.

3 kommenttia:

--KATA-- kirjoitti...

Minua ihan jännittää, että miten Villi suhtautuu koko tilanteeseen, pitkään ollut isäntä palaa, lähtee taas ja sitten taas kaveri mari palaa asuntoon...mielenkiintoista!

Anonyymi kirjoitti...

On meillä hulluilla tosiaan halvat huvit. Samaa mietin minäkin, että minkälainen jännitysnäytelmä meillä onkaan tiedossa...

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Kata ja Satujatar: Villi on aiemmassa elossaan jo joutunut kokemaan vastaavaa, kun isäntä on ennenkin ollut muilla mailla. Mutta saa nähdä, miten katti tähän systeemiin taipuu ja suhtautuu!