keskiviikko 21. tammikuuta 2009

Työnteon kaari

Olen tähän törmännyt joskus, mutta nyt törmäsin uudelleen ja pakko tietysti laittaa tänne. 

Eli Isäntä-Karrille, joka menee uusiin hommiin: miten työnteon kaari menee kissamaisella musiikkityylillä?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Juu Kiitos Mari rohkaisusta, sitä tarvitaan aina. Uusissa hommissa tosiaan, mutta mikä tärkeää ei enää niin toivottoman kaukana Torkkelinkujan eläimellisestä menosta. Ripeästi rientäen vain ehkä vain 2kymmentä sekkaa. Ihan ei kyllä Villin harmaja pää uuteen asuntooni erotu kun on nuo ikkunat vähän eri suuntaan. Mukava oli tulla pitkästä aika talssia takas näille kulmille, niin ja Villikin otti minut oikein reippaasti vastaan. Eli alkusilittelyjen jälkeen kunnon hepulipyrähdykset pitkin huonetta. Nyt olen aina silloin tällöin poikennut mirrin kanssa pienille ulkoilulenkeille. Hyvä Marinkin kannalta, että palasin: noi ukulele hommat voi kohta heittää tuota trioa sellaisille keikkaturneille pitkin mantuja, ettei Villin kainaloon ihan heti joudakkaan. No silloin sitten minä voin karvaturrin kanssa seurustella ja ulkoilla.
Enempi kun upea oli tuo kissamusalinkki. Villi taitaa tosiaan olla aika kaikkiruokanen musan höristelijä. Aiskin melkein noi kaikki kuvakavalkadin ilmeet löytyy Villiltäkin tarvittaessa. Onneksi tuo Tekno –touhuilme on aika harvinainen nykyään, ennen Marin ja Villin ystävystymistähän sitä nähtiin torkkelilla päivittäin. Tuo Hausehan näytää reippaan pirteeltä taidan ladata sitä ämppärini täyteen.
t:karri

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Karri: Niin, voihan todellakin käydä niin, että ukulelebändin kesäkiertueesta tulee niin mittava menestys, jotta joudun viettämään aikaani muualla kuin Torkkelinkujalla.

Mutta onhan tämä Villin yhteishuoltajuus nyt varsin helppoa: ehkä pitää opettaa katille, miten pääsee kolkuttelemaan sinun ovellesi, jos meikäläisen tarjoilut ja rapsutukset eivät kelpaa.