torstai 8. tammikuuta 2009

Pienen pennun puolesta

Pakkohan tähän oli pienesti omia roposiaan laittaa, kun Perditan jengissä aiheesta kirjoitettiin ja Mustan ja Harmaan Zihminen vielä viestittelikin: 
"Outi ystävältäni tuli apua pyytävä viesti.
Tänään on huostaanotettu huonoista oloista n. 13-viikkoinen kissanpentu, jolta jouduttiin poistamaan vasen silmä kokonaan. Pyydämmekin nöyrimmästi apuanne pennun eläinlääkärikuluihin, jo 5-10 eurolla autat paljon. Jos haluatte auttaa voitte laittaa lahjoitukset suoraan Outin tilille 410828-411554, tilinomistaja Outi Suikkanen, viestiksi kissan pelastus.

Ketkä tekevät lahjoituksia laittakaa sitten sähköpostiosoitteenne Outille tekstiviestillä numeroon 050-3081098. Jokaiselle lahjoittajalle lähetetään sitten pikkupojasta kuva ja kuittikopio ell laskusta."

Onhan Villikin aikoinaan löydetty huonossa kunnossa, joten hiukkasen voi auttaa muitakin kissanpoikasia elämässään pidemmälle. Ja Villistäkin kasvoi hieno ja hyvinvoiva, hetkittäin jopa varsinainen sylikissa. 

1 kommentti:

Ana kirjoitti...

Perditan jengin kommenteissa onkin jo hyviä uutisia pikkukisun leikkauksesta! Siellä on nyt yhteensä 4 huonoista oloista pelastettua odottelemassa uusia koteja. Yritän edelleen pitää järjen päässä, vaikka hra Harmaa kaipaa Mustaa vilkkaampaa leikkikaveria... oivoi.