lauantai 17. marraskuuta 2007

Kissa pöydälle

Melkein kuin olisi katti vaihtunut, sen verran suuresti on meininki parissa päivässä muuttunut!

Kun kirjoitan läppärillä pöydän ääressä, Viltsu kapuaa pöydälle (juu, äiti, ei saisi päästää kissaa ruokapöydälle, mutta sallin nyt Viltsulle kaiken). Kissa tunkee itsensä vähintään puolittain tietokoneen päälle ja vaatii huomiota. Siinä sitten hieromme päitämme vastakkain ja karvat pöllyävät rapsutuksen voimasta. Nytkin kissa tunkee tähän ja kirjoittaminen vaikeutuu merkittävästi...

Myös aamulla Viltsu nousi sänkyyn viereeni. Makasimme sitten kimpassa, Viltsu tyynyn vieressä, ja taas karvat pöllysivät sekä kehräys kuului, kun niskavilloista rapsuttelin.

Toki Villissä on vielä äreilyä hetkittäin jäljellä, mutta hyvin vähäisesti se näkyy. Myös toinen täällä vieraillut, Viltsulle toki jo etukäteen tuttu ihminen, sai rapsuttaa kattia railusti ja Villi vain kehräsi.

Merkittävä tekijä muutokseen on varmasti se rakentamani kulkusilta, jonka vuoksi Viltsu saa määrätä, milloin olemme fyysisessä kontaktissa. Siis silta rakensi välillemme henkisen sillan, heh.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää lauantai-ehtoota!
Villi, äänestin sinuakin.
Miau! :) t. Killi

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Killi, kiitos äänestä! Nyt varmaan Viltsusta saisin jo jotain mittojakin :)

Ana kirjoitti...

Viltsu onkin kuullut kollikisasta ja keräilee nyt pisteitä! Hyvä niin, kurrrrrnau... Viltsun hyvästä tuulesta on kaikille etua ja iloa :-))

TA-MIIT kirjoitti...

Voi! Tuli niin hyvä mieli tuosta.

Sirpale kirjoitti...

Onpas katti kerta kaikkiaan tehnyt takinkäännön! Ja kun on vielä kuvia ja videoitakin todisteena. Vilholle tuli muuten ääni täältäkin :)

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Kiitos vaan kommentoinneista ja äänistä! Viltsu on todellakin nyt muuttunut huomattavasti, nytkin se tässä tietokoneen vieressä makaa ja kehrää. :)

Eli itseasiasa kattia sai mittailtuakin jollain lailla: pituutta 48 cm, häntä 32 cm ja masun paksuus 45 cm. Enpä olisi viikko sitten uskonut, että minun sallitaan mittanauhaa laittaa Vilhon ympärille :D