sunnuntai 25. marraskuuta 2007

Arki rutinoituu

Villi sai melkoisen hyvän suosion Lokikolli 2007 -kisassa: melkein ikänsä verran ääniä eli 13 mainintaa. Viltsun puolesta kiitän jokaista äänestäjää ja kehräämme täällä tyytyväisinä yhdessä (ja minä tietysti vakuutan Villille, että joka tapauksessa se on ihan ykköskissa, loistopakkaus ja mahtava kolli).

Onnittelut voittajalle eli Maxille! Kakkoseksi tullut Jimi onkin väritykseltään ja karvan pituudeltaan jonkin paljon Viltsun kaltainen, joten tietysti komea yksilö hänkin.

Villin ja minun yhteiselo jatkuu oikein tyytyväisissä merkeissä. Katti ei juurikaan vietä enää aikaa sängyn alla, vaan on enemmän vanhoissa vakiopaikoissaan: tuolilla, kirjahyllyn alla tai karvataljan päällä. Aamuisin ja iltaisin Viltsu saattaa tulla kainaloon rapsuteltavaksi ja pitkin päivää katti aina välillä haluaa rapsutteluja.

Eilen iltaulkoilun yhteydessä pihaan asteli myös valjaisiin puettu kissavieras emäntänsä kera. Oli kuulemma vanhoja Viltsun tuttuja tuosta Torkkelin puistosta ja sattumalta havaitsivat Villin liikahtelevan pihalla. Vähän siinä neniä nuuhkittiin, mutta sen lämpimämmäksi kohtaaminen ei yltynyt.
Ja sitten ihan vaan tällainen naamakuva vaihteeksi!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Killi onnittelee hyvästä äänisaaliista! :)

Anonyymi kirjoitti...

Killin emännältä onnittelut ja ylimääräiset rapsutukset! :)

Anonyymi kirjoitti...

Villihän peittosi meikän ennakkosuosikin eli siis ton meikän ihan heittämällä! Mut ei harmita, on sen verran luja jamppa se. Rispektii vaan!

Ilkka kirjoitti...

Viltsu näyttää ihan joltakin gerbiililtä tossa kuvassa kun korvat on vähän taaempana ;)

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Killi ja emäntä: Kiitos vaan, täällä kehrätään tyytyväisinä myös rapsutuksista :)

Harmaa: Köh, no tää oli kai aloittelijan tuuria!

Ilkka: Kröhöm. Gerbiililtä?! Seuraavaksi pitää julkaista sellainen kuva, jossa Viltsu näyttää leijonalta :)