keskiviikko 28. marraskuuta 2007

Huomenna kotiin?

Eläinlääkäri kertoi tämän päivän puhelussaan, että Villi voi hyvin, mutta peloissaan ei syö oikein mitään. Koska ruuattomuus ei tietystikään tee kissalle hyvää ja muutenkin Viltsu lienee huomattavasti tyytyväisempi kotioloissa, niin näillä näkymin kissa kotiutetaan huomenissa.

Eli asetettu katetri lienee jo nyt poistettu, ja jos aamulla pissaaminen toimii normaalisti, niin käyn hakemassa asuinkumppanini takaisin. Antibioottikuuri jatkuu viikon verran.

Loppuikä on sitten erikoisruokavaliolla. Huomenna pitää ostaa Viikin eläinsairaalan yhteydestä sapuskat mukaan. Parin kuukauden päästä sitten otetaan virtsanäyte ja tsekataan tilanne.

Kissan kakkosomistaja (eli virallinen emäntä, jonka luona Viltsu majailee, jos ei voi olla täällä Torkkelinmäellä) oli tänään menossa moikkaamaan kattia. Toivon mukaan tuttu ihminen tuo vähän piristystä kissan sairastamiseen.

Virallisen isännän kanssa on vaihdettu kissojen virtsakivitietoutta, jotta kumpikin olisi viisaampi sen suhteen, mistä on kyse. Onneksi meikäläisen lähipiirissä on se eläinlääkäri, jolta voin kysellä jatkossakin.

4 kommenttia:

Ana kirjoitti...

Eläinlääkäri lähipiirissä on ehdoton valttiässä. Mulle kaa!

Viltsu toipuu nopsaan, hienoa!

Ana kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti kolli tokenee. Itte oon erikoisruokavaliolla sikäli etten saa syödä muikkuja kuin kerran viikossa. Kyllä sen kestää. No kehräykset sinne.

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Zepa: Jep, eläinlääkärille voi valittaa myös omista ihmisvaivoistaan :)

Borgne: Mmmmm, muikkuja... Paistettuna minulle kiitos!

Virallinen emäntä oli eilen käynyt Viltsun luona ja katti oli hälle kehrännyt ja ollut ihan hyvässä kunnossa, joten eiköhän Viltsu tästä tokene!