maanantai 12. marraskuuta 2007

Räntäinen ikämieskisaaja

Mustan ja Harmaan blogista paljastuikin jo, että Viltsu sai eilen ihmisvieraan, jolla oli houkuttelutekniikka hallussa. Kyllähän katille aina pienet herkut maistuvat, joten sen ansiosta saa jopa koskeakin!

Tänä aamuna ilma oli marraskuisen räntäinen, mutta toki Villin oli ulos päästävä. Siltaa alas, hieman tepastelua vapaammilla alueilla ja tämän jälkeen vapaaehtoinen siirtymä häkkiosastolle. Itse tulin sisään juomat teeni ja kissa jäi räntäsateeseen yli puoleksi tunniksi.

Menin sitten avaamaan aitauksen oven, mutta Viltsu ei välittömästi osoittanut haluaan liikahtaa sisälle päin. Ajattelin, että pitänee taas hakea ruokaa houkuttimeksi, joten kiersin talon etupuolelta ovesta sisään. No, sisälle päästyäni Viltsun karvainen naama jo pilkotti ikkunalla: oppi oli siis mennyt hyvin perille ja katti tulee jo kuin vanha tekijä itse sisään siltaa pitkin.

- - -

Ilmoitin Viltsun myös Lokikolli 2007 -kisaan anoen erityisoikeutta olla kertomatta kollin strategisia mittoja. Eihän minulla ole mitään mahdollisuutta saada niitä mitattua. Sitä paitsi Viltsu on jo ikämies, eikä herran ylpeydelle varmasti sopisi, että paksuus, pituus ja paino näin julkisesti ilmoitetaan.

Ai miten niin kissablogeissa on omituista toimintaa? :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Katselin tuon videon Villistä
kyllä pitäisi herran pärjätä
kollikisassa,näytti olevan kokoa
ja näköä.

Ana kirjoitti...

Joo, kisahan oli alunperin siis Raamikkain lokikolli. Viltsu olis ollut niin ykkönen :-)) Mutta kisa ku kisa, sekaan vaan. Siellä se meijän Harmaakin teutaroi vaikka mittoja ei oo paljo mitään tosi-isäntiin verrattuna.

Anonyymi kirjoitti...

TjaT: Jep, siis Viltsun mallikas käyskentely on kyllä ihailtavaa!

Zepa: Katellaan, miten kisassa käy, pitää sit varmaan jollain herkulla juhlistaa, jos menestystä tulee. Vaikeaa tulee kyllä raadilla olemaan, on niin komeita kolleja blogit täynnänsä.