tiistai 17. maaliskuuta 2009

Furminator hankittiin tännekin

Viime viikolla tähänkin kissatalouteen saapui lopulta Furminator. Hankinnan lopullinen päätös syntyi, kun sama harja oli ostettu myös Mustalle ja Harmaalle, eli eihän Villi voi olla huonommassa asemassa kuin naapurit. Kävin ostamassa samasta paikasta eli Stockan kanta-asiakastarjous, 39 e. 

Ja harja todella toimii! Video ei sitä tuo kovin hyvin julki, joten kannattaa katsoa muita, joissa harjan toiminnallisuus on onnistuttu tallentamaan suosiollisemman mallin kanssa. 

Ja kun on aika hemmetin hankalaa kuvata tällaista videota ihan ite: toisessa kädessä kamera ja toisessa Furminator ja välissä kissa ja oli aamu. Kuten näkyy, kumpikaan videolla näkyvistä elollisista olennoista ei ole meikannut yhtään. Nelijalkaisen ei tietty tarvitse sitä harrastaa koskaan, koska on aina vaan niin hyvännäköinen. Furminator ei sovi kaikille kissamerkeille. Lajisopivuuden voi tsekata Herra Mäykyseltä (via). 

9 kommenttia:

-stjtr- kirjoitti...

Voi iik, Villi on fyyrminoitu. Ja hurina vain kuuluu.

Ilkka kirjoitti...

En nyt tiedä nykyisestä statuksestasi oletko sinkku vaiko suhteessa mutta jos sinkku niin ehdottomasti joku taas kainaloon/yökyläilemään niin saadaan vakaampaa kuvanlaatua ;)

Villi näytti kovasti tykkäävän käsittelystä. Herraparatkoon miten tuota karvaa lähtikään, hyvä vehje näemmä.

Anonyymi kirjoitti...

Jestas sentään, hyvä Mari. Harmaalla hurmurilla on nyt oma hurrrrmulator. Kyl kelpaa Villin maaliskuuta taas astella.
t:karri

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Satujatar, Villin hurina on etenkin aamuisin suurta: ihan kuin se yön aikana varastoisi jonkun kehräysmäärän, jonka käyttää aamuisin :)

Ilkka, no en kai minä nyt viitsi tuhlata aikaa kavereiden kanssa siihen, että he joutuvat kuvaamaan pöljiä videoita! Ja onko muka jotain valittamista minun tuotoksistani :D
Sitä paitsi Villi ei välttämättä ole suosiollinen juuri silloin, kun ihmisille olisi paras hetki.

Ehkä teen joskus Karrin kanssa jonkun hienon Villi-videon!

Anonyymi kirjoitti...

Kiva vehje, ei siinä mitään, mutta eikö tuo ole jotensakin järjetön hankinta - kuitenkin? Meidän nelihenkinen perhe syö kaks päivää sillä hinnalla, mitä tuon ihanan karvaturrin erikoiskammasta on maksettu - ja väliin pitempäänkin.
terveisin Lama asuu meillä!

Anonyymi kirjoitti...

Onko tää blogi lopettanut, kun täällä ei tapahdu enää mitään?

Anonyymi kirjoitti...

Ei kai vaan Villille ole sattunut mitään ikävää?

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Anonyymi1, kaikki on suhteellista. Ja ainakin minä olen valmis panostamaan kissan hyvinvointiin: tingin ennemmin vaikka omista syömisistä. Samalla harja helpottaa omaa elämää, kun karvat ei leiju kaikkialla asunnossa.

Harja maksettiin Villin isännän kanssa puoliksi.

Lemmikki on kuluerä, ja usein pitkäikäinen sellainen: toivoisinkin, että ihmiset sen oikeasti uskoisivat ennen kuin harkitsematta hankkivat eläimen.

Anonyymi2, no kyllä se sitten kerrotaan tänne, jos Villille sattuu jotakin. Olen ollut itse reissussa ja Villin elämässä nyt ei vaan tapahdu kovin suuria, joten ei ole mielekästä niin usein päivitellä :)

Tieto kommenteista ei jostain syystä aina tule sähköpostiini, joten pahoittelen, etten ole näitä kommentteja huomannut ja niihin vastannut.

Jolieahh kirjoitti...

Jos furminaattorin hintaa haluaa nyt johonkin rinnastaa, niin otetaan vaikka sähkölasku :D koska imuroinnissa menee sähköä ja imuroida pitää huomattavasti useammin kun kissa jättää karvansa jokapaikkaan 8<
Kyllä on mailman paras vehje ja kiva on kissoja pusutella ja rapsutella kun ei ole karvat kokoajan nenässä ja vaatteilla :D
Jatkakaamme ruokkoamista !