keskiviikko 24. syyskuuta 2008

Syksyn tarkkailija

Villi tunnetusti on tiukka takapihan tarkkailija. Ikkunalta voi tiirailla, näkyykö pihalla epämääräisiä hiippareita, lintuja tai pupuja.


Tosin jos mitään ei tapahdu, niin uni vie helposti voiton.


Pihamaalla kastelukannut ovat tutusti edelleen paikallaan, vaikka tarvetta niille ei koko kesänä niin suuresti olekaan ollut. Mutta pitää toki tsekata päivittäin.


Ja pää kääntyy tarvittaessa reilusti, jotta tähystely eri suuntiin sujuu ongelmitta.


- - -

Tommi Hoikkala on muuten kirjoittanut varsin kiinnostavasti kokemuksistaan aiheesta "Kun kissa tuli taloon".

"Modernissa kulutusyhteiskunnassa ihminen kertoo lemmikillään kuka hän on. Minä esimerkiksi kerron kissatarinoineni olevani yhteiskuntakriittinen sosiologi, joka todistaa vaikka oman elämänsä kautta vauraan kapitalismin viistosti viekottelevaa absurdiutta. Vaikka sitten lopettamalla paasauksen tällä kertaa seuraavasti. On erittäin ällistyttävää millaiset lemmikkiruokavalikoimat marketit pitävät sisällään. Se kertoo käsittämättömästä yhteiskuntamme vauraudesta. Onneksi emme ole Japani. Tokiossa on koirien gourmet-ravintoloita."

5 kommenttia:

Emohiiri kirjoitti...

Tuossa ylimmässä kuvassa Viltsun tassut on niin ihanan pörröisen näköiset. Lutunen kissa! Näitä kuvia on aina niin kiva katsella - varsinkin nyt graduntekoahdistuksen lomassa :)

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

VIltsun tassut on kieltämättä tosi kivat, varvaskarvat ovat pitkiä :)

Tsemppiä graduiluun, ei kannata moisesta liikaa ahdistua :)

Unknown kirjoitti...

ihana kissa, hurmaannuin täysin! :--)

Norppa kirjoitti...

Lemmikkiruoka jaksaa aina ja ikuisesti ällistyttää itseäni. Kilohinta on järkyttävä, ja jollakin tavalla, se että eläimen ruokaan on valittu toisen eläimen "vain parhaimpia paloja" ei meinaa mennä jakeluun. Pakkaussuunnitteluun, mainontaan ja markkinointiin pusketaan rahaa koska se kannattaa. Olemme vielä, onneksi, jäljessä muutaa eurooppaa mutta näkyvillä on, että taantuma uhasta huolimatta suomalaiset alkavat "panostamaan" lemmikkeihinsä.

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Iina, niinhän se on, oikea hurmuri :)

Norppa, sanos muuta: lemmikkiruokabisnes on hämmästyttävää. Toisaalta hyvä, että Villillä on erikoisruokavalio, joten ei tarvitse edes ihmetellä hyllyjen edessä. Hintavaahan se on, mutta selvästi autaa virtsakivivaivaisen katin elämää.