keskiviikko 1. lokakuuta 2008

Vuoden vanha blogi ja nössöksi muuttunut kissa

Vuosi sitten, tämän blogin alkaessa, kuvan osoittama tilanne olisi ollut täysin mahdoton:



Minä siis kuvassa putsailen Villin kuraisia tassuja vessan lavuaarin yllä, eli läträilen vedellä tassuista pois kaikkea ulkona tarttunutta kosteaa multaa ja muuta mukavaa (Villin tassut pitkine karvoineen keräävät aika tehokkaasti..). Eikä edes katti sen suuremmin rimpuillut vastaan. 

Mutta niin, eipä tätä olisi osannut kuvitella yhteiselomme alkumetreillä!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea nössölle ja bloginpitäjälle! Aika lutuista touhua. Meillä Winston todennäköisesti tekisi minusta leikkelemaggaraa, jos moista yrittäisin. Samaa kyllä sanoi hänen emäntänsäkin, että en se vain minä ole, jota siipuloidaan.

--KATA-- kirjoitti...

On ollut ilo saada seurata teidän ystävystymistä! Terkkuja ja suukko Villille.

Emohiiri kirjoitti...

Kiitokset teille kummallekin tästä blogista. Sitä on ollut ilo lukea!

Mari Koo kirjoitti...

Kiitos vaan kaikille! Iso kiitos kuuluu tietysti myös isännälle Karrille, joka on tietysti mitä mainioin tyyppi ja aktiivinen kehumaan blogiakin. Tämä oli siis myös fiksu veto yhteyden pitämiseen Georgiaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Juu mahrottoman suuret onnittelut blogin yksvuotispaalun täyttymisestä. Kovin on kodikkaan näköstä tuo mutatassujen virutus. Jos oikein erotan niin taitaa Villi vähän hymystellä. Aikanaan pentuna Villi oli kovin kiinnostunut vedestä: tuli aina täyden kylpyammeen reunalle kävelemään ja tassulla sorkkimaan. Joskus putosikin sinne. Samoin lattianpesu oli mirrin faforiitteja, tai se pesusoikko jossa oli vaahtoa. Sinne kupliin molemmat etutassut silloin oitis. Niin ja onhan pihan vesilätäköt edelleenkin kaverista kiehtovia. Vielä kerran onnittelut ja kiitokset blogin pitämisestä. Vuoden mittaan aina kun täällä Tbilisissä on viluttanut ja tympinyt niin ei kun Villi blogi auki ja mieli kirkkaaksi.
t:karri

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut!
Hyvää uutta vuotta blogille ja yhteiselolle
t. Killin poppoo

Anonyymi kirjoitti...

daisy shape slovenia rina arialb madurai argues discount manifests recipients commservci
lolikneri havaqatsu