keskiviikko 29. lokakuuta 2008

Omakuva

Musta ja Harmaa ovat ilahduttaneet pissimällä sydämenmuotoisesti. Niinpä minäkin olen syynännyt Villin hiekkalaatikkoa ja odotellut taideteoksen syntymistä. Tänään se sitten koitti!


Tulkintani on se, että kyseessä on tietysti Villin omakuva. Ylväs istuma-asento, rinta rottingilla, valmiina päivän koitoksiin. 

Ehkä pitää kohta kimpassa Mustan ja Harmaan kanssa perustaa näyttely, johon tätä taidetta koostetaan?

8 kommenttia:

Ana kirjoitti...

HEI HYVÄ IDEA! Webbigalleria! Koska meidän tursaat ei ole edes ainoat jotka on tehneet näitä. Olikos se Mauno kun oli pissinyt pusuhuulet ja parikin muuta yritteliästä (oliko toinen Vilma/Seppo?) on tehneet sydämen?

Hra Harmaa on muuten tehtaillut sydämiä jotain 3 kpl viimekertaisen julkistuksen jälkeen, mutta en ole jaksanut niistä enää huudella. Mut se on vähän semmonen sarjatyöskentelijä näköjään...

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Webbigalleria on loistoidea! Kissanpissataidetta ympäri maailman, jesh! On sitä p***empaakin taidetta levitelty ja jotkut kuulemma jopa tienanneet.

Hra Harmaalla on siis kunnon taiteilijanelkeet. Toiset maalaa latoja sarjatuotantantona, toiset pissii sydämiä.

Outi kirjoitti...

Ehdottomasti Poppoo osallistuu myös sellaiseen galleriaan! Täytyy alkaa metsästämään sopivaa kuvattavaa... :D

-stjtr- kirjoitti...

Harmi, kun itse ihastuin pelletteihin niiden tuoksun takia. Sir Winstonin pissi ei ikään tule ikuistetuksi.

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Outi, jee, lisää taiteentekijöitä! :D

Minä en ole uskaltanut Villillä kokeilla pellettejä, kun omistaja aikoinaan vakuutti, että tämä tietty hiekka on Villin mielestä se ainoa ja oikea :)

Ana kirjoitti...

Mun pitää nyt lukea tenttiin ja tehdä tuota paskhaa inho-yäk-ryhmätyötä mutta jonkin ajan päästä vois hyvinkin olla mahdollisuutta edistää asiaa... Siis mähän en osaa esim. tehdä pohjia mihinkään eli tekniset ratkaisut webbigalleriaan pitää etsiä muusta suunnasta, mutta olen ilolla mukana keräämässä materiaalia ja jäkisemässä fonteista ja muusta ilmiasusta. Oikeesti. Tämä on hieno idea, ehkä jopa ainutlaatuinen. Hyvä, Mari!

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Zepa, no kaikkihan on lähtenyt sun toiminnasta, joten turha minua on kiitellä :D

Anonyymi kirjoitti...

Luonto ihastuttaa?
Tai ainakin sen kutsu?