maanantai 8. syyskuuta 2008

Kaninmetsästäjä Nikke

Päivän Hesarissa oli juttu otsikolla "Viljelijät häätävät citykaneja kissojen avulla" (A 11, toimittajana Moision Teppo, terveiset sinne suuntaan myös nelijalkaiselle, hurmaavalla katille!).

Jutun mukaan Kumpulan siirtolapuutarhassa majailee Nikke-kissa, joka on isäntänsä mukaan tappanut tänä kesänä 50 kania. Kuvan perusteella Nikke on raamikas, raidallinen kolli, jonka kyllä kelpaa metsästellä.

Epäilemättä Villi on kateellinen siitä, että toiset saavat tuolla tavalla pinkoa pupujen perässä. Minähän en kissaa takapihalle päästä, jos havaitsen ikkunasta, että joku pitkäkorva on sinne ehtinyt pomppimaan.

Niinpä Villi joutui tässä eräänäkin sateisena iltana tyytymään kastemadon hätistelyyn. Mutta oli se sentään iso mato.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys, joo minä luin kanssa verkkohesarista tuon Nikke -jutun. Kovin on varmaan mirri mieleisensä työn löytänyt. Kuvassa ainakin niin jäyhän ylpeän näköinen. Ei tartte varmaan kisun pelätä loppuunpalamista työssän ja sen tuomia erisortin kallonkutistajia. Onkohan Niken yölisät kunnossa, ja mikä ammattiliitto?. Kyllä tuo työ varmaan Villillekin ja monelle muulle karvakorvalle kelpaisi. Voisi sitten aina palkita Marin huolenpidon vaikka tuomalla maukkaan sunnutaikanipaistin. Siitä vaan pataan ja turkista ompelukoneella surauttaen lämmin kanilakki. No on ne kastenmadotkin sentään jotain.
t:karri

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Niken homma on kyllä varmaan monen kissan unelmaduuni, reipasta ja itsenäistä liikehdintää ulkoilmassa. Toivottavasti on sopimukset kunnossa.

Villihän toki on jo aika vaativa homma, kun pitää minua pomottaa ja takapihaa vahtia. Kanipaisteilla voitaisiin tietysti hankkia mukavaa lisätuloa.

Unknown kirjoitti...

Hei!

Mukava löytää netistä kommentteja Nikkeen liittyen - sattuu nimittäin olemaan isovanhempieni kissa! :)
Nikke on myös tänä kesänä jatkanut menestyksekästä kaninpyyntiä, joten tekee varmasti osansa kaupungin "kanitalkoissa"!
Sen verran vaativasta kisusta on kyse, että pitää varmasti puolensa kaikkien työhön liittyvien etujen suhteen! :D

Hyvää syksyn jatkoa kaikille!