tiistai 20. toukokuuta 2008

Hulppeaa juhlaa ikääntyneelle

Olipa hienot kemut! Ja blogin kommenttiosastollekin on ropissut onnitteluita runsain mitoin, mahtavaa!

Vieraita kävi varmaan yli viisitoista: erityishienoa oli, että blogin vakiolukijoita kävi useita, eli mm. Emohiiri (jolla on raportti ja myös kuva itse päivänsankarista), Örkki ja Mustan & Harmaan kirjuri. Ja tietysti kivaa oli, kun Villin oikea emäntä (siis se Villin löytötarinassa mukana ollut) kävi myös paikalla.

Lisäksi paikalle tuli enemmän tai vähemmän Villiä ihailevia juhlijoita, joten mikäs siinä oli iltaa viettää. Ja taisi meillä joillakin venähtää myös kohtuullisesti yön puolelle: tällöin Villi seuraili tilannetta sängyllä maaten.

Itse päivänsankari oli välillä pahantuulinen ja mm. pakeni sängyn alle. Villi kun ei oikein tällaisista meiningeistä ja suurista ihmismääristä välitä.

Ja Villin ikä on nyt päivitetty myös yläpalkkiin.

And also thanks to Karin who sent me e-mail! It's nice to hear that Villi has friends in many countries!

Ylimmässä kuvassa ensimmäiset vieraat ovat kerääntyneet pöydän äärelle.
Keskimmäisessä otos kissankielet-pikkuleivistä, joita leivoin ensimmäistä kertaa ja hyviä olivat.
Ja alimpana kuva siitä, kun eräs vieraista eli Tiukun isäntä keksi idean koristella minua kissakarkeilla.


11 kommenttia:

Olli Sulopuisto kirjoitti...

Haluaisin korostaa, että kuvassa esiintyvät kissanviikset l. aadolfit eivät ole tekosiani.

Ettei minua nyt ihan omituisena pidettäisi.

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Olli, hyväksyn korostuksesi. En muista, kenen idea viikset lopulta olivat, mutta kiitos kulmakarvoista, saihan siitä paljon hupia!

Ana kirjoitti...

Nyt klo 11.45, kun olen herännyt jo toisen kerran, olen edelleen vakaasti samaa mieltä kuin ekalla kerrallakin: mahtavat tarjoilut, erinomainen seura, ehtoisa emäntä ja vakuuttava juhlakalu!

Kyl oli kivvoo!

Pahus kun Mustiksen ja Harmon synttärit on helmikuussa, on pikkkkasen liian kylmä leiriytyä bilettää pihalle...

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Zepa, hyvä, että vieraatkin viihtyivät!

Emohiiri kirjoitti...

Hyvä, että uskalsin lähteä täältä maalta seikkailemaan sinne kaupunkiin. Kävin muuten lähteissä siinä lähistöllä olevassa kasvisruokakaupassa. Ostin parsakaalikeittoa ja luomuruisleipää. Nam.

Anonyymi kirjoitti...

Myöhästyneet syntymäpäivä onnittelut juuri teini iän ohittaneelle Villi kissalle toivoo Hälvänsaaren erakko H.J Kerimäki

Anonyymi kirjoitti...

ERRRittäin paljon onnea komealle kollille. Ehkä *huoh* vielä joskus tapaammekin...

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Emohiiri, kiva, että reissusta oli noinkin paljon hyötyä :)

Ja Hälvänsaaren erakko, on toki mahdollista, että juuri sinun onnittelusi olikin lähempänä sitä Villin oikeaa syntymäpäivää, kun sit ei nyt sitten tiedetä!

Pikkukeiju, olisipa kiva näyttää Villi livenä sullekin!

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys!Saattaa hyvinkin olla,ett tarkkaa lemmikin syntymä aikaa ei tiedetä!Olin itsekin silloin Muikku laivalla töissä kun Karri kertoi löytäneensä kyseisen lemmikin!Onkohan sijaishoitajalla mitään tietoa Karrin kotiin paluusta? Erakko Kerimäeltä utelee!

Anonyymi kirjoitti...

Terve vaan Kerimäen viimeinen metsäveli eli Hälvän erakko. Tosiaan samaan aikaan oltiin laivalla pestissä ja teikähän ne köydetkin Helsinkikylään ekana kiinitti. Oli se hienoa aikaa kun kissanpentuja sai kerätä kadulta kun boysenmarjoja puusta. Vastaan tässä hiukan Marin puolesta tuloistani: ensi viikon torstaina liipaasen Lufthansalla Seutulaan, ja siellä sitten ollaan noin kaksi viikkoa. Perästä sunnuntaina tule kyllä 15 georgia Suomeen ja maamme hallintojärjestelmiin tutustumaan. Ohjelma on aika tiukka, en siis millään kerkiä irottaa porukkaa sinne Kerimäen suuntaan Puruveden kirkkaiden vesien äärelle. Jos kerkiäisin niin tiedän, että kiinnittäisit traktoriisi muutaman punaisen iloisen ilmapallon ja löisit vanhan rekesi hydraulikan peränupin perään. Se olisikin sitten georgeille mahtavaa menoa pitkin savisia peltoja kohti kohti maan suurinta puukirkkoa. Näin siis aikataulut. Laitan sinulle puhelimella sähköpostiosoitteni tulemaan. Voit sitten tarkemmin kertoa elämänmenostasi siellä suuren metsän keskellä kera hurjien oravien. Villi hermostuu jos kuule, että hänen sivuillaan jyllää Hälvän puujyrsijät.
terveisin:karri

Anonyymi kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelut! Tarkkaa syntymäpäivää minunkaan kissaeläimelleni ei tiedetä, hänkin kun on löytölapsi.