tiistai 30. lokakuuta 2007

Kissablogauksen olemuksista

Kissablogin aloittaminen oli, kuten blogaaminen yleensäkin, nopeahko päähänpisto. Ajattelin, että tätä kautta Viltsun isäntä saa siellä kaukana ulkomailla vilkaista kuulumisia ja kuvia, ja samalla jää jonkinlainen dokumentti koko ajasta.

Mutta jotenkin hämmentävää tämä on. Blogia lukee joukko Viltsun tuntevia, mutta he eivät taas tunne minua. Sen lisäksi täällä käy toki niitäkin, jotka tuntevat minut, mutta eivät kissaa, ja lisäksi vielä kissaihmiset, jotka eivät tunne minua eivätkä Villiä (kävijöitä on n. 20-30 päivittäin). Viltsu ei pääse kertomaan, miltä väliaikaisemäntä vaikuttaa, joten viestintä on nyt todella puolueellista.

Sinällään mitään uutta kerrottavaa ei tänäänkään ole. Viltsu viihtyy edelleen suurelta osin sängyn alla, käy syömässä ja välillä vähän naukuilee. Kerran herra on käynyt ystävällismielisesti hieraisemassa leuallaan jalkaani, mutta se on jäänyt toistaiseksi ainoaksi lähentymiseksi.

Sisääntulot ovat edelleen puremista, raapimista ja mouruamista, jonka mitä ilmeisimmin naapuritkin kuulevat. Pitäisiköhän liimata blogin osoite talon ulko-oveen ja ilmoittaa, että täältä selviää, etten pahoinpitele kissaa?

6 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Nopeasta päähänpistosta Jimin poppookin lähti liikkeelle. Kuinka ollakaan päähänpisto vaan vähän levisi pidemmäksi projektiksi. :)

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Minun blogeistani (viisi tällä hetkellä...) pisin kypsyttely oli sillä ensimmäisellä eli Mieto marinadi -blogilla. Muut ovat sitten enemmän sellaisia "vois olla kiva juttu" ja sitten on ryhdytty tekemään :)

Ana kirjoitti...

Mä tulisin teillä varmaanki käymään joku maanantai-ilta jos sopii, joo? Ne mun kieliopinnot kun on Torkkelilla ja päättyy n. 18.45. Jos satut oleen kotona jo silloin? Villi ois tosi kiva (? heh) tavata livenäkin.

Anonyymi kirjoitti...

Pitikös herra samanlaista ääntä "oikean" omistajansa kanssa, kun sitä sisälle saatettiin? Silloinhan naapurit olisivat jo tottuneet siihen, että herrasta lähtee ääntä, kun sisälle laitetaan.

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Zepa: Sopiihan se. Ensi maanantaina Viltsu tosin on toisaalla eli minun reissaamiseni ja muun elon vuoksi siirtyy väliaikaismajoitukseen muualle. Mutta sitten seuraavana maanantaiana (12. päivä) lienemme molemmat paikalla.

Satujatar: Omistajaansa Viltsu sentään suhtautuu vähän myönteisemmin eli sallii käsittelyn ja haluaa rapsutuksiakin. Jotain rähinää tietty silloinkin, mutta ei sentään jokakertaista, kuten minun kanssani :)

Ana kirjoitti...

Kiits! Se 12. on vähän erikoisempi päivä, olen Iiriksessä keikalla*) kokopv ja sitten tuun sieltä Torkkelille. Ei aavistustakaan olenko tappoväsynyt vain ihan normaaliväsy vaan. Mutta uskoisin silti että pikkasen voi käydä kattoo villikissaa, oli mikä olo tahansa.

Palaamme privaat.

*) http://semiseco.blogspot.com