maanantai 15. lokakuuta 2007

Alku saman sängyn äärellä

Villin omistaja lähti eilen sinne kauas, ja minä siis otin paikkani väliaikaisemäntänä. Ilta meni tavaroitani laitellessa ja Viltsu oleili lähinnä sängyn alla.

Tosin valitettavasti katti oli asettanut itsensä sängyn päälle siinä vaiheessa, kun minäkin halusin mennä nukkumaan. Kun ryhdyin ottamaan omaa tilaani, Viltsu reagoi odotetetusti. Eli siis sähisten, mouruten ja kynsiään esitellen. Omistajan jättämät paksut hanskat ovatkin tarpeellinen asuste.

Mutta yö sujuikin rauhallisesti. Viltsu naukuili kerran ihan ystävällismielisesti ja oli myös syönyt ruokiaan.

Aamulla oli vuorossa ulkoiluosuus. Villille siis avataan ikkuna ja se siitä pomppaa itse aidatulle takapihalle, jossa se voi liikkua vapaasti valvovan silmän alla.

Koska itse olin poikkeuksellisen kiireinen, jäi tämä vaihe Viltsun mielestä selvästi liian lyhyeksi, eli ryhtyessäni siirtämään kissaa sisälle (jälleen hanskat käsissä, luonnollisesti) metakka sekä teräosien (hampaat ja kynnet) käyttö tuli esiin.

Toivottavasti kukaan ei syytä minua ihan heti eläinrääkkäyksestä, sen verran pahaa ääntä Viltsusta välillä lähtee, heh!

Minähän olen tottunut siihen, että eläimet joskus purevat, kynsivät ja potkivat, joten ihan pienestä en hätkähdä Viltsunkaan kohdalla. Tietysti on sääli, ettei Viltsu todellakaan hyväntuulisesti anna minun silittää, saati ottaa syliin, mutta toivon mukaan suhteemme ajan myötä kehittyy lämpimämmäksi.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tämä blogi on osoittautunut ainakin alkuasetelmiltaan mielenkiintoiseksi, toivottavasti tarinaa Villin ja sinun yhteiselosta saadaan jatkossakin usein luettavaksi. Miten kauan Villi sinun hoivissasi tulee olemaan?

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Jos kaikki menee suunnitellusti, niin yhteiseloa on edessä 22 kuukautta.

Ana kirjoitti...

Uteliaana seurataan juu! Mähän saatan itsekin joutua seuroittamaan Villiä vielä täs joskus... parempi totutella kuvioihin näin etänä enteks... "On se, hurrja."

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Zepa: Jottei totuus vääristyisi, niin Viltsuhan käyttäytyy pääsääntöisesti ihan nätisti. Ei se siis yllättäen hyökkäile kimppuun tms. Eli jos itse ei mene lähelle, niin ei Villikään yleensä viereen millään lailla tunge. Eli yhteiselomme on pääsääntöisesti aivan rauhaisaa :)