torstai 4. joulukuuta 2008

Lakoton kissanhoitaja

Karri epäili tekstiviestitse tällä viikolla, osallistunko eläintenhoitajien lakkoon ja jääkö Villin ruokakuppi tyhjäksi. Vastaus kuultavissa videolla, kera kehräyksen!

5 kommenttia:

Ilkka kirjoitti...

Hohoo! Taas tuli kissapostaus :)

Niil on muuten ihan järkyttävän alhaiset liksat että sympatiat on kyllä puolellansa. Ymmärrän nyt paremmin erään exäni isäpuolen ajoittaista katkeruuttakin, saat papukaijamerkin jos arvaat ammattinsa ;)

Sirpa kirjoitti...

Tuo pomo on selvästi tyytyväinen alaiseensa. Ja alainen pomoonsa. Hurrur. :)

Eläintenhoitajat tekevät tärkeää ja vastuullista työtä ja ansaitsisivat lisää palkkaa.

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Eläintenhoitajat taitavat kuulua niihin ammattiryhmiin, joissa ajatellaan, että homma "lähtee sydämestä" (kuten hoiva-alalla muutenkin) ja palkalla ei sitten niin väliä. Onneksi nyt sentään ovat jollain lailla järjestäytyneet ja sitä kautta saavat porukalla mahdollisuuden nostaa ääntää kuuluviin.

SIrpa ja Kollo, täällä kieltämättä esimies-alainen-suhde toimii oikein hyvin :) Tosin luulen, että ppomon mielestä voisin toimia vielä tehokkaammin: esim. viime yönä en oletettavasti jaksanut rapsutella riittävästi, kun pomo kapusi rinnan päälle makaamaan ja kehräämään :)

Anonyymi kirjoitti...

Jes, hyvä, että siellä hemputellan Villin kaa niin kuin ennenkin. Toivotaan myös, että ne eläintenhoitajat saa sen lisäliksansa. Katsoin tuon rapsutusvideon päälle Marin eli Ukulele-Maryn soittotuntivideon. Komeet on saundit jo. Tiedän muuten, että Villillä on absoluuttinen sävelkorva, tai korvat, ja ihan isolla Aalla. Ainakin ne on terhakkaan ison A-kirjaimen muotoiset. Muistan, että kissa tykkäsi kun aikanaan kotona joskus hyräilin. Ja minunhan hyräily on tietty pakko olla absoluuttisen puhdasta. Ei näkynyt Villiä pöydällä Marin ukulele –harjoitusta seuraamassa. Taisi olla nurkassa niskakarvat kauhusta pysytyssä kun kuuli tuon Marin ohjeen, että "ukulele-hommissa täytyy ainakin toisen tassun kynnet leikata". Hirmusta. Niin arvelen ja tiedän kyllä, että Villin musiikkimaku muutenkin kääntyy enempi tonne joikauksen tai jopa jodlauksen puolelle.
t:karri

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Karri, ukulelesoitantani ei kyllä erityisemmin näytä Villiä ilahduttavan, johtunee nimenomaan katin sävelkorvasta. Mutta ehkä tässä ajan myötä Villi liittyy soittovideoille mukaan ja tekaisen sille ihan oman pienen havajilaisen lein kaulaan henkeä nostattamaan!