maanantai 17. joulukuuta 2007

Arkista ajankulua

Olen ollut hieman hämmentynyt tämän blogin saavuttamasta suosiosta. Se ei yllätä, että oma äiti lukee tätä, mutta kun moni muukin on kertonut, miten suurella innolla seuraa Villin elämää. Ja kävijälaskurin mukaan tässä blogissa oli viime viikolla yli 300 käyntiä.

No, elämä kulkee hyvin normaalia rataa, joten suuurimmat jännitysnäytelmät ovat ohi. Viltsu käyttäytyy oikein mukavasti, ei ole tainnut minulle juuri kynsiään enää vilautella. Joskus pientä hermostumista katista havaitsee, mutta sitten se itse hakeutuu jonnekin omaan rauhaansa.

Arkipäivisin meillä näyttää usein tältä. Villi kuuluu juuri niihin kissoihin, jotka tunkevat sanomalehden päälle, kun sitä yrittää lukea. Ja minä kuulun ihmisiin, joiden pöytä täytyy papereista ja muusta roinasta...

Ai niin, blogin kuvat saa sitten yleensä klikkaamalla suuremmaksi, mikäli haluaa tarkemmin tutkiskella.

3 kommenttia:

Ilkka kirjoitti...

On toi vaan ihana karvapallo. Mun tekis mieli kohta hommata sellainen asuinpaikka (täällä Irlannissa yleensä asuskellaan kimppakämppätyylisesti, harvemmin saa oikein mitään omaa soppea jossa olisi t ihan yksinäsi alle 800-900 €/kk) jossa olisi oikein monta elikkoa omistajalla/jollakin toisella vuokralaisella :)

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Villin on tietysti aivan loistava kissa, sehän on selvää :)

Ja tietysti tällaiset ratkaisut, ettei itse tarvitse kuitenkaan kantaa lopullista vastuuta lemmikistä, ovat oivia: itse asiassa joskus asustelin kämppiksen kanssa, jolla oli kissa ja sitten toinen, joten silloinkin sain elukoista ikään kuin "kermat päältä" :)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana kissa!
Kissa isolla K:lla.
on kiva kattella blogiasi siitä tulee kotoisa fiilis.
Itse en allergian takia pysty pitämään eläimiä.