maanantai 11. tammikuuta 2010

Ulos! Nyt heti!

Villi palasi eilen "lomaltaan" eli Karrin hyvästä ja laadukkasta hoivasta.
Perusasiat eivät kuitenkaan ole muuttuneet: katti haluaisi pois eli ulos, mutta kun ikkuna ei anna tassuhakkaajalle periksi.
Ja täällä asuu tyhmä ihminen, joka ei palvele lemmikkiä niin kuin lemmikki haluaisi...

7 kommenttia:

Ana kirjoitti...

Niin! Ihminen vaan kuvaa, kun toisella on Asiaa! Semmosia ne just on.

karri kirjoitti...

Joo Mari, hieman kolkkoa oli tänään töistä kotia astahtaa kun ei ollut ovella Villin vastaanottoseremiaa vastassa. Siis sitä harmaata pientä päätä, joka heti intoa täynnä on puskemassa rappuun ja ulos. No Villiä nään ja hipsii myös jatkossakin tänne luokseni kyläilemään.

Tuo Villin ikkunavispausliike on muuten varmaan tosi hyvää treeniä vatsalihaksille. Ihan varmaan saa kaikki mahdolliset suorat ja poikittaiset vatsalihakset tehokasta harjoitusta. Ehkä tuo onkin Villin, edelleenkin, niin jäntevän olemuksen salaisuus.
t:karri

Anonyymi kirjoitti...

Kaverini neuvoi näille sivuille, kun olen ihan neuvoton noin puolivuotiaan kissani kanssa. Sillä näet tuntuu olevan pohjaton ruokahalu. Se suorastaan vaatii, himoaa sapuskaa milloin vain jonkun askeleet keittiölle päin käyvät. Ja se varastaa röyhkeästi kaiken minkä käpäliinsä saa, niin kuin olisi just nälkään kuolemassa. Jos ei pidä varaansa katovat leivältä päälliset silmän räpäyksessä. Ja kaikki kelpaa. Niin lihatuotteet kuin kasviksetkin, pullasta puhumattakaan. Toistaiseksi mikään ruoka ei ole jäänyt syömättä. KUn sille laittaa ruokaa kuppiin se suorastaan hyökkää sen kimppuun ja ahmii kitaansa kaiken ikään kuin ei olisi koskaan ruokaa saanutkaan. Onko tää ihan normaalia? Madotukset ovat kunnossa. Kuinka paljon tuollaisen puolivuotisen tyttömisun oikein pitäs antaa syödä vuorokaudessa? Tavallisin muona on Wiskasin hyytelöinen pussiruoka, mutta kuten sanottu, kaikki käy. Jos joku osais neuvoa niin olisin tosi ilonen. Edellinen kissani kun oli varsinainen nirsoilija. kiittäen neuvoista Saija ja Silli

Norppa kirjoitti...

Kaikkihan tietävät, että jos taloudessa on kissa, koko talo elää sen mukaan. Jos ulos halutaan aamuviideltä niin naukumalla saa varmasti jonkun tyhmemmän hereille, ja kun ei vain lopeta, tulee se sama tonttu avaamaan sen oven viiden minuutin päästä toiseen suuntaan. :D

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Saija ja Silli, teidän kommentti on jäänyt huomaamatta, pahoittelen!

Minulla ei ole elämäni ajalta kokemusta noin innokkaista syömäreistä. Valmisruokapusseissa yms. on yleensä annostusohjeet kissalle painon mukaan, ja eihän ne valtavia ole. Useimmat kissat ovat vähemmän hotkivaisia, ts. esim kuivaraksuja voi huoletta pitää esillä, kun syövät vain sen, mitä tarvitsevat.

Kannattanee kysäistä seuraavalla eläinlääkärireissulla, ellei hotkimisvimma itsestään katoa. Voihan katilla olla jokin puutostila tai sairaus, joka aiheuttaa halun syödä kaikkea. Osa kissoistahan natustaa esim. muovipusseja jostain syystä, ilman mitään vakavampaa.

Anonyymi kirjoitti...

Hei
Tuli kiva olo kun katselin villin ulos "vaatimista". Tekeekös se niin että kun avaat ikkunan niin se jää ikkunan rakoon haistelemaan ilmaa että menenkö vai en mene. Kissahan tahtoo aina kaiken kunnes sen saa, vähän kuten naisetkin. Meillä oli kauan sitten Ville-kissa ja se huusi kuin nyt hetipakko päästä ulos tarpeille kunnes joku avasi oven. Tällöin se astui pari askelta keskelle oven rakoa ja katseli millainen ilma tarkemmin on. Tässä olisi voinut mennä minuutti tolkulla jos ei mitään mielenkiintoista ollut näkyvillä. Joskus kun tuuppasin neitiä takaapäin jalalla niin hyppäsi takaisin sisälle, kun sataa tihutti. Eli tarkasti vain lähemmin päivään säätä :-) Juu ja neidin nimi oli Ville, tuli kastajalle joskus pieni erehdys :D

Timo

Mari Koo kirjoitti...

Timo, joo, kyllähän Villi jää haistelemaan tilannetta ikkunanrakoon. Pieni tihkusade ei yleensä kattia haittaa, mutta rankempi ropina lannistaa innon ulkoiluun varsin tehokkaasti :)