tiistai 10. kesäkuuta 2008

Villiä karvaisuutta

Villillä on kesäkauden alettua alkanut myös oma Turkki kesäkuntoon -kausi. Karvaa lähtee suorastaan tukuttain, ja vaikka kattia on harjannut monta kertaa päivässä, niin silti tuntuu irtoavan hämmästyttävän paljon irtokarvoja. Nyt, viikon jälkeen, tilanne tuntuisi jo vähän rauhoittuneen.

Villin ja minun luona on taas viimeisen viikon aikana vieraillut ihmisiä, joilla on omat kameratkin mukana. Pikkukeiju kävi takapihalla juomassa kahvit ja ihastelemassa niin miljöötä kuin tietysti kollia. Otti kuvia, tässä yksi ja blogissaan toinen (kannattaa huomata myös ne kehuvat sanat siellä!):

Viikko sitten vietettiin minun syntymäpäivääni, ja pari kaveria kävi myös kahvittelemassa. Silloin Kervå nappasi omat otoksensa minusta ja sylikissasta:

3 kommenttia:

Ana kirjoitti...

Sama meillä, karvaa lähtee niin paljon ku viittii harjata!

Kervon kuvassa on hauska näkökulma :-)

Eiks siellä teidän takapihalla tuu muille pää kippeeks ku sun veljelle ja mulle?

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Zepa, Kervå oli asemoinut kameran sopivaan alamaisen vinkkeliin :)

Mitä pääkipuun tulee, niin pientä oireilua on ollut välillä kuulemma muillakin havaittavissa. Joskus jopa emännällä itsellään...

Emohiiri kirjoitti...

Taitaa olla karvanlähtöaika meneillään elukoilla. Meidänkin Viivi-chinchillan kyljet ovat ihan laikukkaat, kun karvat ovat lähteneet. Viiviä ei kyllä pääse harjaamaan eikä koskemaan - olen vain todennut asian.