maanantai 25. helmikuuta 2008

Cat walk

Villi esittelee hankinnan, jonka tein, eli heijastavan kaulapannan, joka on varustettu pienellä kulkusella.

Kuva 1: Näin kollimallimme varmoin askelin astelee uusi tuote yllään. Juu, ei paljon mitään näy, koska on niin paljon karvaa.



















Kuva 2: Kaulapannan ominaisuuksien tarkempi esittely: huomioi lukkosysteemi, jonka pitäisi irrota, jos kissa sattuu vaikka takertumaan oksaan (tämä on Villin tuntien mahdollista). Oranssi väri on siis heijastavaa materiaalia hämäriä oloja ajatellen. Ei kovin äijämäistä, mutta ehkä Villi tämän kestää, kun ei sentään ole ihan pinkki.


















Kuva 3:
Kaulapanta normaalioloissa. Kulkunen on pieni ja varsin heikkoääninen kaupunkioloissa, mutta sentään jollain lailla paljastaa kissan liikehdinnän. Pikkulintuja Villi ei kuitenkaan saa kiinni, joten niitä ei pelasteta tällä hankinnalla..


















Kuva 4: Kaulapanta testatiin myös fyysisillä koetuksilla. Samalla kynnet viilautuivat.


















Kuva 5: Malli poistuu tympääntyneenä koko ajan ympärillä poukkoilevaan kuvaajaan.

8 kommenttia:

Emohiiri kirjoitti...

Kohta alkaa neloselta "huippumalli haussa", mutta kyllä tätä mallia ja sen touhuja mieluummin katselisi :)

Terveiset Valtulta, Viiviltä ja Emohiireltä ♥♥♥

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Emohiiri: No Villihän onkin luonnonlahjakkuus (tosin sitä poseeramisessa tarvittavaa kärsivällisyyttä puuttuu...), ja siellä tv:ssä amatöörit harjoittelee :)

Ana kirjoitti...

Näin Villin äsken kolmannen kerran luonnossa. Tai siis livenä - en luonnossa vaan pöydällä :-) On se mahtava isäntä. Sen kärsivällisyys ihmisiä kohtaan on kasvanut ihan tolkuttomasti. Mäkin sain rapsutella ja silitellä sitä loputtomiin kunnes just vähän ennen lähtöäni kävin kokeilemaan sen korvanlehtiä. Sit nousi kynsi. Ei korvia, sitte... Oisin vaan kertonut että meijän kissoilla on paljon ohuemmat korvalehdet :-)

Anonyymi kirjoitti...

Zepa: Tällä menolla Villi vielä alkaa kehräämään vieraillekin välittömästi! Tai no, tuskin sentään, tämä katti on sen verran ovela, että tietää saavansa enemmän kunnioitusta ja ihailua olemalla vähän hankalammin lähestyttävä :)

Anonyymi kirjoitti...

Viltsulla on aina hieman tuikea ilme. Tässä ylimmässä kuvassa seisoo asennossa: Paraatijoukot asento!

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Borgne: Nooh, tuikea ilme on osa Villin imagoa. On se välillä täällä kotonaan naamaltaan hyvin lempeä. Kuten ystävänpäivän aikoihin.

Sirpa kirjoitti...

Villi ottaa rennosti uuden kaulapannankin. :) Mitäs sitä stressaamaan.

Kollon kanssa kävin eilen tutustumassa kissa-agilityyn. Esteet eivät kissalle "auenneet" putkea lukuunottamatta mutta kivaa oli! Eivätkä toiset kissat vaivanneet tätä kissaherraa. Paikalla oli niin paljon uusia hajuja ja kolkkia, että iltatunti kului niihin tutustuessa.

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.