sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Tassulämmitystä

Pitkästä aikaa hieman Villin kuulumisia. Karri nimittäin pisti minulle jo viikko sitten kuvia ja terveisiä Villin talviulkoilusta ja tossupohdinnoista.

Lumessa katin tassut palelevat. Villi kuvittelee parantavansa tilannetta nuolemalla etutassujaan lämpimäksi. Nooh, kaikki hieman kissaa fiksummat tajuavat, että nuoleminen vain lisää jalkakylmyyttä.

Niinpä Karri oli kokeillut, jos Villi nauttisi vauvanlapasista tassujen lämmittäjänä. Kuvan ilme paljastanee, että Villi ei suuremmin ilahtunut tästä ideasta.

"Antoi ne kyllä ihan jees pikku unenpöpperössä pukea mutta havahtui heti ulkona tarmokkaasti ravistamaan niitä pois. Koko oli kyllä oikea. Nyt mennään siis niinkuin ennenkin ulkona ilman lapasia eli tassuja nuolen", Karri kirjoitti.


Lisäksi Karri oli perehtynyt laajemmin lemmikkien kenkämuotiin:

"Kävin myös Stokkalla ihmettelees millasia kenkiä tai sukkia on elukoille. Kissoille ei mitään mutta aika tärtsyjä bläägiä koirille kyllä kuten kuvista näätte."Toivottavasti Helsingin kevät pääsee vauhtiin, jotta Villi saisi nauttia ulkoilusta ilman kylmiä tai märkiä tassuja.

Täällä Sveitsissähän kissat saavat nauttia välillä hyvinkin aurinkoisista hetkistä ja esimerkiksi väijyä pieniä saaliseläimiä viinitarhoilla. Kuten tämäkin musta, leikkisä tyyppi.

4 kommenttia:

Olli Sulopuisto kirjoitti...

Mä näyttäisin ihan yhtä kyrpiintyneeltä kuin V jos tommoset vedettäisiin pakolla jalkaan.

Halo Efekti kirjoitti...

Villiä *****taa! :D

Anonyymi kirjoitti...

Villillä on hyvä ilme =D

Eiköhän kevät kohta auta lumenpoistossa.
Mukavaa maalislaulujen aikaa
t. Killi & co

karri kirjoitti...

Joo ei Villiä syyttämään happamasta naamasta. Selvä ylilyönti minun taholta ja sen kissalle avoimesti myönsin. Juu ja lepytin ylimääräisellä SEI-annoksella. Lapaset on nyt siirretty sovussa kaapin perille ja siellä ne pysyy odottamassa innokkamman käyttäjän tarpeita. Noin muutenkin Villi tajus oitis et jos tässä vauvan lapasten kanssa ruvetaan pelaamaan niin sen tien päästä löytää kohta itsensä Tupperware kutsuilta tai kansantanssiharjotuksista kera keikkuvan pirtanauhan ja veikeitten tupsusukkien. Ei Kallion kissa semmosia. Hapan naama Villillä tosiaan. Olenpa jopa tuosta ilmeestä hieman ylpeä, Villin kasvatus on ollut modernin mallikasta. Tunteita ei peitellä vaan ne näytetään avoimesti. Jos kuvassa olisi aasialaisen kasvatuksen saanut kissa niin sen naama olisi iloisella hymyn sikkurulla vaikka oikeesti sydänjuuren pohjia ilkeästi korventaisi koettu nöyryytys. Kissan mielenteveydelle tässä tilanteessa terveempi siis hieman happamana olla.
t:karri