tiistai 29. tammikuuta 2008

Viiksi-Villi

Kissakuvahaasteessa on tämänviikon aiheena yksityiskohta: "se yksittäinen juttu, joka on jokaisella katsomis kerralla yhtä kaunis, erikoinen tai hauska."

Villissä on tietysti lukuisia hienoja yksityiskohtia, kuten kaikissa kissoissa, mutta erityisesti pitkät viiksikarvat vetävät huomiota puoleensa. Niiden asennosta voi päätellä jopa kissan fiiliksiä: kehrätessä viikset taipuvat vielä vähän enemmän eteenpäin.

Ja joulun aikaanhan tuli havaittua sekin, ettei Viltsu osaa varoa kynttilöitä, vaan myös viiksikarvat saattavat joutua kärventymiselle alttiiksi, kun katti tunkee naamaansa tuikkukippoon.


- -

Päädyin Matkalla-blogin kautta ihailemaan hienoja kissakuvia. Erityisesti tämä Tiger-kissan söpöily hellytti mieltä: värityskin on kuin Villillä!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Komeat viikset onkin!

L-L kirjoitti...

Jokaisella kissalla tuntuu olevan omanlainen "viiksikieli" eli on omistajan opeteltava mitä eri asennot tarkoittavat. Lealla esimerkiksi viiksien eteen taipuminen tarkoittaa äärimmäistä innostusta :)

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Baker&Max: Kiitti, onneksi viikset pysyvät tyylikkäinen ilman trimmauksia1

l-l: Juu, minähän vielä opettelen tulkitsemaan kaikkia Villin olemukseen kuuluvia ykistyiskohtia, kun yhteiselomme on kuitenkin ollut varsin lyhyt :)

Emohiiri kirjoitti...

Upeat viikset Viltsulla - oikea Viiksi-Viltsu :) Meidänkään chinchillat eivät osaa varoa tulta, jouluna polttivat viiksensä kynttilässä. Luulin, että kaikki eläimet osaavat varoa tulta - ilmeisesti olin väärässä.

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Emohiiri: Viltsu on jotenkin harvinaisen tyhmä tulen suhteen. Oli se kuulemma jo joskus nuorempana ihan samalla tavalla käräytellyt viiksiään, mutta ei vaan opi varomaan. Joku siinä tulessa näyttää kovasti kiehtovan.

Anonyymi kirjoitti...

Villillä on kyllä todella komeat viikset. :)

Katili kirjoitti...

No jopas onkin tosi komeat viikset ja vielä tuolla tavalla kiharat, ei ihan mitkään tavalliset.

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Ja ihan ilman mitään viiksimuotoilua ne menevät noin hienosti :)