lauantai 12. tammikuuta 2008

Härski hiippalijapervo Torkkelinmäellä, pitäkää kissat sisällä

Isäntä tarinoi edelleen:

"Niin tuollainenkin otsikko olisi tänään lehdessä voinut olla. No ennen sitä tarinaa. Eilen aamulla onnistuin saamaan Villiltä viimeinkin sen pissanäytteen ja kiikutin sen pikana taksilla analyyseihin. Tulokset luvattiin jo itapäiväksi mutta kun soitin eläinlääkärille, niin vielä silloin eivät tulokset olleet saapuneet. Toivotaan vaan, että kissan arvot on kohdallaan.


Se härski hiippailijapervo tosiaan. Sellaiseksi itseni tunsin, kun tallustelin tuolla aamuhämärässä Villin perässä muovilautanen kädessä. Vettä satoi niskaan ja tuuli kuin faani, mutta lopulta Villi sitten kaivoi tuonne pihan perimmäiselle perälle pienen kuopan ja asettui intiimitoimitukseensa. Minä odotin hetken aikaa ja sujautin sitten lautasen kollin alle ja niinhän se oikeaoppinen kusnäyte oli lopulta saatu.

Villi kyllä luimisteli melkoisesti tyyliin mitä ihmettä tässä nyt tapahtuu ja lähes ukko siitä nostelee. Jos joku noista lähitalon korkeissa kerrostaloissa asuvista ihmisistä oli vilkkaissut ulos, niin varmaan olisi myös miettinyt, että tuolla on nyt joku sellainen epänormaaliakin epänormaalimpi liikkeellä, jotta kiinnostaa kissan hännän nostelu ja lorotuksen tutkiskelu.

Sellasta siis tänään, huomenna muutan pois ja saapuu Mari. Kerron kyllä ehkä vielä huomenna kauheasta muurahaiskarhusta, joka silloin tällöin vierilee Villin luona.

Ohessa epäterävässä kuvassa Viltsu nauraa koko naamallaan."

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

On ollut kiva lukee näitä sunkin kissaterveisiä, kiitos :) Ja näytteestä toivotaan parasta. Kyllä sitä ruokarajoituksillakin elelee (esim mun edellinen kissa 7 viimeistä vuottaan, tai melkein 8) mutta helpommaksi käy ilman rajoituksia.

Anonyymi kirjoitti...

*reps* EI tällaista voi krapulassa lukea! Naurattaa liikaa.

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Zepa; toivon, että nyt kun isäntä on saatu blogikoukkuun, niin hän sitten Georgiasta kirjoittelisi silloin tällöin kuulumisia sekä tarinoita Villin menneisyydestä.

Satujatar: Tästä on tulossa Vuoden huumoriblogi isännän ansiosta :D

Sirpa kirjoitti...

Naapureilla on ollut katseltavaa. :D Pissinäytteen otto on kuulemma oma hommansa jo hiekkalaatikonkin kautta - en ole koskaan joutunut ottamaan. Matolääkkeessäkin oli tekemistä.

Tuo ilme kuvassa on kyllä ihan huippumainio!!! Vanhaa herraa hekotuttaa kunnolla.

Anonyymi kirjoitti...

Villin isäntä voisi kirjoittaa sen kulkukoiran kuulumisia:-)

Outi kirjoitti...

Ohhoh mikä toimitus. :D Ei ole vielä tuollaista tarvinnut tehdä, mutta täytyy henkisesti valmistautua, että jonain päivänä pissanäyte täytyy joltain kissoista pyydystää. Täytyy etukäteen ottaa opiksi kaikista kokemuksista. :)

Anonyymi kirjoitti...

You make my day! Ohjeistus blogissani!

Sirpa kirjoitti...

Jaamme teille tunnustuksen. Käykäähän blogissa katsomassa:
http://www.freewebs.com/kollo-kissa/

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Sirpa ja KOllo: Teidän tuo pääsivu ei aukene mulla ainaskaan just nyt kunnolla...? Onko se tuo You make my day -tunnustus, jonka Satujatarkin tänne antoi?
Kiitti vaan kauheasti näistä sekä itseni, kissan että isännän puolesta!

Rappiotäti: Itse asiassa oli puhetta, että ainakin koiran kuva pitää tänne saada :)

Outi: Onneksi täällä on nyt yhtä toimivaa tapaa testattu, niin osataan sitten ehkä jatkossakin :)

Sirpa kirjoitti...

Juu, sama tunnustus. Freewebs äsken kieltäytyi päästämästä minuakaan sivulle. Tekniikka on välillä merkillistä. :D

Jäämme jännityksellä odottamaan minkänäköinen koira isännän kanssa on siellä kaukana ystävystynyt. Kuveja...

L-L kirjoitti...

Kiitokset linkityksestä. Vaikka virtsakide-epäilyt ovatkin huolta aiheuttavia, oli kirjoituksesi aikaansaama kuva varsin huvittava.

Vain kissan omistaja tietää millaistä on kytätä "ykköshätää" purkin kanssa. Ja kuinka epäilevästi kissa siihen suhtautuukaan.