torstai 19. toukokuuta 2011

Kampfkatze eli 18-vuotias Villi

Kuten lienee jo muutaman kerran täällä mainittu, niin Villi täyttää tänä vuonna 18 vuotta. Koska tarkasta syntymäajasta ei pikkuseina löydetylle ole tietoa, niin juhlaa on vietetty näin touko-kesäkuussa (viime vuonna mm. kauko-ohjattavan hiiren voimin).

Lähetin Villille täältä Sveitsistä lahjaksi hieman herkkuja sekä tekaisin onnittelukortin, johon taustaidea on lainattu paikallisesta ravintolasta nähdystä kyltistä:


Kortti on Karrilta saamieni tietojen mukaan jo päässyt perille. 18-vuotisjuhlaa vietetään tänä vuonna kuulemma kesäkuussa, eli hyvää synttärihumua sinne vaan!

Minä en palaa täältä Sveitsistä Torkkelinmäelle kuin muutamaksi päiväksi (ja ne päivät olenkin luvannut viettää osittain myös Villin kanssa). Kesä-heinäkuun taitteessa osoitteeni vaihtuu Viiskulmaan. 

Tosin tietysti olen aina valmis majailemaan Torkkelilla ja pitämään Villistä huolta silloin, kun Karri joutuu reissaamaan muualle. 

Uusi asunto mahdollistaa sen, että voin väliaikaisesti majoittaa myös muita kissoja. Kaksioon mahtuu minun ja miehen lisäksi välillä vallan mainiosti nelijalkainen tai miksei kaksikin. 

Eli jos joku tarvitsee pidempiaikaistakin kissamajoittajaa, niin olen käytettävissä! Omaa lemmikkiä ei nimittäin ole tarkoitus hankkia. 4 kommenttia:

Ana kirjoitti...

Paljon onnitteluja ja varovaisia rapsutuksia Villille!

Viiskulmaan, hmm? Kissoja mahtuu hoitoon, hmm? :-))))

karri kirjoitti...

Joo Mari, oikein komea ja mieluinen oli tuo lähettämäsi kortti. Kyllä varmaan, ja ainakin jos Villiltä kysytään, joudut mirrin kanssa vielä pimeitä syysiltoja yhdessä tuunelmoimaan. Vai et eläintä hanki, mietippä vielä miten ihanaa olisi vaikka oma suloinen fretti. Ne on oikein vilkkaita touhuajia. Niitä voi myös ulkoiluttaa. Lisäksi, ette tartte uuteen asuntoonne mitään huonekaluja koska niitä ei kannata hankkia kun fretti repii ja puree kuitenkin kaikki puhki heti.
t.karri

Mari Koo kirjoitti...

Zepa, tämän blogitekstin perusteella on tullut jo kaksi kyselyä kissanhoitomahdollisuuksistani :) Voi olla, että loppuvuodesta luoksemme muuttaa elukoita, mutta se varmistuu aikanaan :)

Karri, fretti? Hmm, taitavat olla vähän turhankin vilkkaita. Kissojen laiskottelu jotenkin sopii meille paremmin...

Katia K kirjoitti...

Karrin kommenttiin viitaten, fretit eivät muuten tuhoa huonekaluja, syö johtoja tai mitään muutakaan vastaavaa. Näin meillä ainakin kahden fretin ja kissan taloudessa fretit joita on ollut 3 vuoden ajan eivät ole vielä saaneet mitään rikki, kun taas vasta 3 kuukautta meillä oleillut kissa on jo rikkonut tulostimen, repinyt uuteen sohvaan reiän ja rikkonut maljakon ja kukkaruukun... ;)

Syanidi
www.taskuvarkaani.blogspot.fi