tiistai 15. kesäkuuta 2010

Pienviljelijät

Karri rakensi pyynnöstäni takapihalle viljelylaatikon. Siemenet ovat jopa itäneet, eli mm. salaatteja, retiisejä ja pinaatti puskee pinnalle.

Villiä moinen puuhastelu ei suuremmin kiinnosta, mutta kyllä katti sentään vilkaisi laariin.

Sitten työnjohto asettui parin metrin päähän aurinkoon lepäilemään ja putsaamaan itseään raskaan urakan jäljiltä.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Älä huoli kyllä Villi kohta huomaa missä multa on kuohkeinta :p

karri kirjoitti...

Kyllähän Villi ihan tarkkaavaisen oloisena laaria tutkailee. Kolli on horoskoopiltaan härkä ja senhän eläinradan merkin vaeltajilla on sisimpään rakennettu mm. tuo armoton mullankäpistelyvietti. Niin ja sitten vielä nuo kissan omat perimän DNA –emäsketjut ryydittävät tuota kuopankaivamiskäskyä. Tassut multaan, ja syvälle. Verkko laarin päälle täytyy vielä siis viritellä kun nuo puputitkin siellä öisin ilkamoivat.

Huomasin just Mari, että olet päivittänyt tuo blogisivun armottoman syntymäpäivälaskurin: Villi siis nyt 17 vee ja Mari(nadi) 33 vee. Huippu juttu: yhteensä täydet 50 vee. ONNEA taas. Teillä on siis nyt todella supervuosi menossa. Noin nopeasti päässäni kalkyloin, että vuonna 2035 teillä on sitten ne yhteiset 100 -vuotisbileet. Villi on silloin 42 vee ja sinä 58. Jännää nähdä sekin, pakko vaan odottaa. Villi voi olla ehkä kasvattanut pitemmän parran, mutta tuskin se enää tosta harmaudesta harmaantuu. Marilla saattaa olla jopa nuttura, kynnet kuitenkin ties minkä väriset mutta varmasti terävät.
t:karri

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Anom, onneksi viljelys pitää pupujenkin vuoksi pitää suojattuna, joten katti ei pääse toteuttamaan tiettyjä toimia :)

Karri, satavuotisbileitä odotellen, niistä tulee varmaan loistavat juhlat! Sinähän voisit kasvattaa ne viikset siihen mennessä, sopisivat yhteen georgialaisten karva-asusteiden kanssa!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää Karvisenpäivää Villille.