sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Villin 17-vuotislahja

Karri oli rakentanut Villille hienon synttärilahjan eli kauko-ohjattavan hiiren.Kissa itse ei ollut lahjan upeudesta aivan vakuuttunut. Lisäksi Villi ei vielä oppinut käyttämään kauko-ohjaintakaan, mutta ehkä sitten 18-vuotispäiväksi äijä suorittaa ajokortin!4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No tossahan kävi kuten kaikissa isien ostamissa leluissa. Isät leikkii ensin ja vasta sitten juhlakalu saa itse leikkiä kun lelu on jo vanha.

Ostin meidän villelle kans joskus vieterivetoisen hiiren. Se helutti häntäänsäkin. Kissan ainoa reaktio hiirulaiseen oli yksi mulkaisu ja ilmoitus että tahtoo ulos.

Miten karkkipaperi lattialla voikin olla kiinnostavampi? Mutta se on kissan elämää jota vain ei voi ymmärtää.

Anonyymi kirjoitti...

Tosi hieno lahja :)
Paljon onnea Villille ja kivaa kesää kaikille!
t. Killi ja poppoo (sateen ropinaa kuunnellessa).

Anonyymi kirjoitti...

Katottiin Saaran kanssa tätä pätkää. Misu oli ihan ihmeissään, mutta sitten alkoivat leuat naksua ja viikset väpättää lupaavasti. Minä jo ihan intona, että siinä on kissa, joka tunnistaa hiiren mistä vain. Saara terästi katsettaan, nosti käpäläänsä ja salamana lyödä läväytti suoraan Villiä - näytöllä. Mutta on kissalla tosi tarkka näkö, kun se erottaa tietokoneruudultakin liikuvan olennon kiinnostavaksi. Ei silti, se tykkää katsoa fudistakin ja osallistuu peliin samalla tavalla. No, Saara on nuori neito, just vuoden. Miten mahtaa olla tämän ikämisun aistien laita? Sydämelliset onnittelut niin Villille kuin sen huolitsijoille. Keveästi kulkekoon kissan tassu tästä eteenkinpäin!
tervehtien Tetti ja Saara-Ei

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Kiitos vaan onnitteluista! Olen yrittänyt esitellä Villille lahjaa uudelleenkin, mutta reaktiot eivät edelleenkään ole erityisen innostuneita :)

Saarahan on siis hyvinkin tarkkanäköinen! Villi saattaa reagoida ääniin, mutta tietokoneen ruudun liikkeet ei sitä hetkauta. Isommilta ruuduilta sentään vielä jotain havaitsee.
Pitkää ikää ja tarkkanäköisyyttä Saaralle!