maanantai 17. toukokuuta 2010

Kesä! Ruoho! Lämpö!

Kesä on täällä Torkkelinmäellä, kuten ilmeisesti vähän kaikkialla, alkanut erittäin miellyttävästi. Villi on nauttinut lämmöstä ja valosta, mussuttanut ruohoa ja haistellut pihan kaikki nurkat.

Villi sis porskuttaa hyväkuntoisena ja viettää näinä aikoina toukokuuhun arvioitua 17-vuotispäivää. Sitä varmaan juhlistetaan, kunhan Karri on taas maisemissa.


Lisäksi keväinen velvollisuus eli loishäätö on nyt hoidettu. Syötän matolääkkeet mieluusti kapseleina tiputtamalla ne katin kurkusta alas. Tälläkin kertaa kolmen päivän ajan sain ongelmitta tabut nieluun (minä ja kissa sängyllä, kissa pyyhkeeseen ja jalkojen väliin, pään nosto pysyyn, suun pakotus auki ja ruokaöljyllä voideltu tabletti nieluun – pientä kitinää, mutta nopeasti hellittelyn jälkeen unohtuu ja taas kehrätään).

Päivän ikäviin uutisiin kuului se, että eräs tutuista Kallion kissoista oli jouduttu lopettamaan 12 vuoden iässä. Minäkin kävin kyseistä pientä, siroa ja kilttiä yksilöä hoitamassa, ja aina tuntuu niin ikävältä, kun näitä surullisia viestejä saapuu.4 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Villi näyttää hyvinvoivalta ja komealta kissalta. :) Nyt on ruoho ulkona vehreätä ja kissat nauttivat kesän saapumisesta. Hyvää kesää Villille ja Villin ihmisille! :)

Ana kirjoitti...

Olis kiva käydä katsomassa Villiä taas joku päivä :-)

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Zepa, tervetuloa vaan! On viime aikoina ollut aikamoista tohinaa, mutta kesäkuussa vähän rauhoittuu ja toivottavasti taas kesäsäätkin palaavat, niin sitten vietetään katin kanssa aikaa pihalla.

Sirpa ja Kollo, kiitos, kyllähän tässä nauttivat niin elukat kuin ihmiset :)

Anonyymi kirjoitti...

Seniorikisuni on saanut viime vuodet niskaan laitettavaa matolääkettä. Ruutataan pikku tuubista niskanahkaan tehtyyn jakaukseen. Ja kaikki ovat olleet onnellisia.. Saattaa olla reseptilääke, kun eläinlääkäriltä olen sitä saanut.