maanantai 7. syyskuuta 2009

Kissat ja koirat eli Vladimir ja Hero

Video Vladimir Punikki-kissan ja Hero-koiran yhteiselosta ja etenkin Vladimirin loppukohdan "viaton" katse lämmitti mieltä. Villihän ei toki koiriin suhtautuisi näin lempeästi!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kissa ei ymmärrä juoksevaa vettä

Ilkka kirjoitti...

Aika lungi koiruliini kyllä, ei pienestä leikistä hermostu :)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan hurmaava tuo päätään viilentävä kissa! Sain tuota parin minuutin pätkää katseöllessani ainakin sata vuotta lisää elinaikaa, nauratti niin...
Meillä koira ja kissa elävät suunnilleen samanlaista rauhanomaista rinnakkaineloa, vaikka 3,5 kk kisu tekee kaikkensa, jotta hermo menisti -roikkuu korvissa, vaanii häntää, ahmii toisen ruoat! Toivottavasti tää kiusanteko menee joskus ohi! Eikä se koiranruoka kai ees ole terveellistä kissalle!

Mari Koo kirjoitti...

Vesivideo oli kyllä kiinnostava, Villi ei moista tekisi :)

Anonyymi, toivottavasti siellä nuori kissa hieman rauhoittuu :)

Anonyymi kirjoitti...

Meilläkin eletään hurjaluonteisen kissanpennun ja hellämielisen koiran yhteiseloa seuraten. Kaikki perheen touhut pitää toisteiseksi suunnitella niiden ehdoilla. Pikkukisu määrää tahdin, ja me muut joustamme. Onneksi pikkukisu jaksaa pörrätä vain pari tuntia kerrallaan, ja sitten pitää kuukahtaa päivälevolle. Me muut saamme silloin elää hetken omaa tavallista elämäämme. Ystävä sanoi, että kisun vauhti vain lisääntyy aina ensimmäiseen vuoteen asti, sitten se pikkuisen järkiintyy. Toivottavasti edes niin, mutta on se niin söpö, kun se nukkuu - ja joskus se kömpii ihan pokalla koirulin kainaloon ja nukahtaa sinne. Koira vahtii, ettei kukaan häiritse sen unta. Aika ihana pari!

Olli Sulopuisto kirjoitti...

Koira kattoo kuvaajaa aina välillä silleensä että "Hei mitä mun pitäs tehdä?"