torstai 28. elokuuta 2008

Paluu arkiseen aherrukseen

Minä vietän jälleen aikaa Torkkelilla ja tietokoneen äärellä. Ja Villi tykkää edelleen tietokoneen lämmöstä.

Ensin (tosin todennäköisesti sen jälkeen, kun katti on kävellyt näppäimistön yli), tietokoneelle päätyvät tassut.Mutta kun hyvin mahtuu teekupin ja koneen ja muun tavaran sekaan, niin mikäs siinä köllötellessä tietokoneen huristessa lämpöään.Enkä minä henno häiritä tyytyväisenä torkkuvaa kissaa.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys, nyt näyttää siltä, että Villille on kertynyt kovasti univelkaa. Pelkästään unikuvia Marilta viimepäivinä. Voisko olla niin, että Villiä ihan tosissaan väsytti kun joutu koko ajan minua paimentamaan kun siellä taas tän viikon alussa katin kaa asustelin. Tai ehkä se on vaan tää Helsingin yllä keinuva matalapaine joka lyö mirrin luomet kiinni.
t:karri

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Karri, oon unohtanut kokonaan kissanmintulla huumaamisen. Pitää testata se ja ottaa kuvat, niin saadaan vähän energisempää menoa.

Toki voi olla, että kissa väsyi miehisessä seurassa. Tai sitten vain halusi nauttia täysin siemauksin siitä, että olet paikalla ja pysytteli tiiviisti hereillä koko ajan.

Ana kirjoitti...

Admin tykkää että limited access ois nyt (ks. lolcats)...

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Zepa, kävin kattomassa, ja joo, onneksi on toimiva admin :D

Anonyymi kirjoitti...

Tämä viestintää tutkiva tohtori Janne M. kävi meikäläistä haastattelemassa blogistani. Juteltiin kaikenlaista, ja oletin hänen tuntevan Sinut, kuten sanoi tuntevansakin. Kehotin sanomaan terveisiä, mutta en tiedä, kehtaako sellainen herrasmies niitä sanoa, joten varmistan näin. Olen peräti eläinrakas ja tätä blogia on ollut kiva seurata. Yksi varjopuoli siinä vain on.

Kateudesta vihreänä olen seurannut, miten nuori nainen paijaa tuollaista takkuista minunnäköistä harmaata vanhaa gubbea (=kissaa) ja minä poloinen joudun tyytymään ikäiseeni naisseuraan.

Onko tämä oikein? Pappien tavoin vastaan itse: ei, ei se ole oikein. Se on väärin :-D

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Vanhis, sori, nyt vasta hokasin tämän viestisi, kiitos terveisistä :)

Niin, kaikilla miehillä ei ole niin hyvät olot kuin Villillä, eikä tähän voi kommentoida muuta kuin sen, että tasan eivät käy onnenlahjat ;)