torstai 31. heinäkuuta 2008

Isäntää odotellen


Huomenna saapuu Villin Isäntä Suomeen: Karrilla alkaa loma, ja samaan aikaan myös minä suuntaan Itä-Suomeen. Eli Viltsu saa siis viettää monta päivää kotosalla miehisessä seurassa ja nautiskella kesästä edelleen pihamaalla.

Kuva on otettu jo jokin aika sitten: ei Viltsu itse tuohon pöydälle pompi, mutta joskus sylistä olen sen siirtänyt pöydälle, kun olen itse istunut lukemassa. Katti on sitten jäänyt pöydälle, kun on tahtonut vielä lisää rapsutuksia.

Mutta nyt me siis katin kanssa toivotaan, että Karri pääsee ongelmitta Georgiasta tänne ja kesälomalle!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Iloista ja eloisaa elokuuta
teille kaikille
t. Killin poppoo :)

Anonyymi kirjoitti...

Joo, täällä Tbilisissä pakkailen taas tavaroita kapsakkin kovalla innolla. Viime pikakäynti kesäkuussa meni liian työnmerkeissä kun oli nuo 15 georgia tossuissa mukana. Joo, mut nyt kun tulen on aikaa hieman paremmin seurustella Villinkin kanssa ja juttuahan riittää aina voitetuista virtsakivistä talitintin metsästyksen saloihin. Ja tietty ulkona ollaan alvariinsa. Huomenna aamu ysiltä pitäs jo olla siis meikän torkkelinpuutarhassa. Onneks ei tartte nukkuu kun uni ei tulis kuitenkaan vaan saa matkustaa läpi yön. Niin ja todella kaipaan taas myös pohjolan raikkaita tuulia sillä täällä Tbilisissä on ollut noin kuukauden lämpötila tuossa noinliki 4kymmenessä ja vielä kun aurinkokin räpsyttelee melkeinpä taivaanlaessa.
Joo Suomeen siis. Vähän epäilen, muuten, että Mari on nyt tuunannut Viltsua oikein kunnolla: niin näyttää joka karva harjatulta tuossa pöytäkuvassa.
Kesää kaikille.
t:karri

Sirpa kirjoitti...

Mukavaa lomaa Villille ja Karrille (sekä Marille Itä-Suomeen)! :) Sirpa Kollon kera