perjantai 28. maaliskuuta 2008

Lumisen takapihan valtias

Viltsu onnistui olemaan niin suloisen näköinen tämän aamun kuvassa, että pakkohan tuo on julkaista. Vielä oli yksi lumihiutalekin jäänyt poskeen.

Alemmassa kuvassa niitä lumihiutaleita on vähän enemmänkin kiinni kissassa. Villi ei siis ole todellakaan mikään suuri talvifani: ulkoilut lumisella pihamaalla ovat jääneet lyhyiksi, kun siellähän kissa uppoaa hankeen vatsaansa myöten. Niinpä Viltsu astelee harkiten saman reitin, jolle on jo muotoutunut sopivat paikat omille tassuille.


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

On aivan fantastista että jaksat vetää tämänlaista blogia.
Tää blogi on mun ehdoton lemppari sillä olen eläinallergikko enkä pääse "nuuhkimaan" eläinten sielunelämää muuta kuin vain kuvien ja elokuvien kautta.
Tekstit ovat sopivan lyhyitä ja kuvaavat Viltsun sielunelämää ihan riittävästi.
Kevätterveisin: Alicea
Viltsulle pusuja*****

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Ooh, kiitos vaan kehuista! Mieluusti pidän tätä blogia ja siihen on monta syytä: onhan tämä tärkeä kanava viestiä myös Viltsun omistajille, mitä katille kuuluu. Ja samalla tulee tallennettua yhteiselomme hyvät ja huonommatkin hetket.

Allergiat ovat kyllä ikäviä, onneksi itse olen välttynyt niiltä.

Pusut Viltsulle välitetty :)

Anonyymi kirjoitti...

Jeps, joo kyllä Marin Villi the Kissa -blogista on ollut on ollut minulle paljon iloa täällä Georgiassa. Aina jos uhkaa hiukka koti-ikävä niin eikun mirrin ja Marin menoa blogista tutkimaan. Hieman kun harmaan loppasuun menoa sieltä tarkastelee niin tulee hyvälle mielelle. Osaan varmaan tarinat ulkoa niin monta kertaa olen niitä lukenut. Tän päivän kuvassa näkyy selvästi hauska Villin ulkoasun yksityiskohta. Mirrin nenä on aika leveä, siis hiukan kun isommallakin kissapedoilla. Oikea puuma siis.
t:karri

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Viltsun nenä on kyllä kohtuullisen leveä ja komea. Hyvin sillä myös ilmeisesti haistaa :)