tiistai 11. maaliskuuta 2008

Kallion aurinkoiset pienviljelijät

Videon aiheena on tänään heinä ja sen kasvatus. Saatiin nimittäin Villin kanssa niin tuhti siemenlähetys, että Villi-ruohoa riittää jatkossa naapureillekin jaettavaksi.

Kissakuumeesta kärsiville varoituksena se, että Villi kiehnää ja kehrää videolla runsaasti ja hellyttävästi.

Ja muille varoituksena se, etten minä edes kammannut tukkaani ennen videon kuvausta. Onneksi Viltsu on sentään aina yhtä komea!

6 kommenttia:

Ana kirjoitti...

Daaa! Meillä on Valtterilta ostettuu ohrapussia, väittää ilmaantuvansa mullasta viidessa päivässä (ja nyt kolmantena jo pilkistelee) niin että varmana ne teilläkin päästäiseksi ehtii!

Toinen hyvä paikka on tosa Rautateiasemalla, kun menee sisään siltä puolen missä on nää paikallisbussien pysäkit - siinä on heti kukkakauppa. Niillä on 1,60e muistaaksen kissanruohopussia, ja se on semmosta laatua että olen havainnut hyvän itävyyden useammpaan kertaan siinä.

Ei sillä että tarviisit! Mutta jos josku muu lukee ja tarvii myöhemmin!

Villi ei ole enää nimensä veroinen. Kesy-Lääppihän toi on.

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Zepa, kiitos vinkeistä. Oon itse joskus jollekin kissalliselle kaverille vienyt tuliasina kissanruohosiemenia ja jollekin tosiella ostanut peräti kalliolaisesta kukkakaupasta valmiin puskan.

Nämä saadut siemenet ovat tietysti tutkittua tavaraa: ohra kuulemma itää hyvin. Mukana oli myös kauraa, jonka itävyys on siementoimittajan mukaan heikompi. Mutta kun niitäkin siemeniä on aika tavalla, niin saavat vaikka vähän heikommin itääkin :)

Ja Viltsu on kyl ihan villitön nykyisin.

Anonyymi kirjoitti...

Tavallinen popcorn-maissi on hyvä itämään ja meidän kolli tykkäsi siitä hirmuisesti.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana puskuri-kissu :) Ja karvat on hienosti molemmilla! Meillä siemenet oottelee vielä laatikossa, kun nuo kissa-neidit on niin kauheen laiskoja kylvämään niitä :O

Anonyymi kirjoitti...

Tällä kertaa minua kovin huvitti tuo lausunto ylimääräisten lamppujen puuttumisesta. Että elkääpä kuulkaa kuvitelko, ei meillä mitään huumekasvaja täällä ainakaan kasvateta. Korkeintaan kissinminttua.

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Anon, kiitos vinkistä, pitänee joskus kokeilla myös kyseistä ulkomaalaiskasvia!

Kaneli, Vanilja ja Saija, harmi, kun ne siemenet ei itsestään siirry kasvamaan ;)

Satujatar, minttu olisikin jo aika kovaa kamaa, mut me aloitetaan näistä miedommista :)