perjantai 22. helmikuuta 2008

Iso-E


Tuolta Mustan ja Harmaan blogista heitettiin tänne Excellent-kunniamerkki.

Viltsun mielestä tämä on tietty ihan normaalia, koska hän on niin Excellent-elukka ja saa kuulla kehuja koko ajan (tänäänkin juttelin puhelimessa yhden tutun kanssa, joka kuulemma kera miehensä käy täällä ihailemassa Villiä: terveisiä sinne vaan ja tervetuloa katsastamaan meitä ihan livenä!).

Mutta minua tietysti punastuttaa moiset maininnat blogin erinomaisuudesta. Toki tätä pitää jakaa eteenpäin, eli tällä kertaa huomionosoituksia seuraaviin viiteen blogiin:

Yskän saa kun yksin makaa
- Tämä blogi onnistuu ilahduttamaan arkihavainnoillaan toistuvasti.

Sivukuja

- Täälläkin pohditaan huolella.

HaloEfekti
- Hienoista kissakuvista olen tietysti hurjan kateellinen! Ja paljon asiaa laidasta laitaan.

Ankkalapio

- Mainioita sarjakuvallisia ilmaisuja

Mielenkiinnotonta
- Älyä ja nokkelointia

Ja älyttömän hyvää viikonloppua vaan kaikille: ainakin täällä Kalliossa on aurinkoa havaittu tänään runsain mitoin ja Villi on tyytyväisenä tepastellut pihalla, kun tassut ei enää kastu yhtä paljon kuin eilen.

Eilen täällä vieraili miespuolinen tuttu. Taas tuli havaittua se, miten epäluuloinen Villi on vieraita kohtaan: silittely-yritykset päättyvät helposti siihen, että katti vilauttaa kynsin varustettua käpäläänsä vieraalle. Minä saan vapaasti rapsutella, mutta vieraan lähentelyihin Viltsu ei suhtaudu kovinkaan hellämielisesti.

Mutta kyllä Villi sitten antaa vieraiden rapsutella, jos kissa saa itse olla enemmän se aloitetta tekevä. Eli eilenkin katti tuli kyllä pöydälle makaamaan siliteltäväksi kahvia juotaessa.

5 kommenttia:

Halo Efekti kirjoitti...

Kaunis kiitos Excellent-kunniamerkistä ja oikein hyvää viikonloppua Viltsulle ja Marinadille sinne etelään!

Täällä Jyväskylän suunnalla nähtiin tänään merkillisiä keväisiä sääilmiöitä, aurinkoa ja lämpimiä Föhn-tuulia.

Vielä kun paranisi tästä nuhasta ja köhästä niin olisi tiedossa oikein hauska viikonloppu, johon kuuluu Foliohattukinoa ja muuta hauskaa.

Yksi kirjoitti...

Kiitos. *punastuu* En oikein tiedä, miten päin olla. Olen niin otettu.

Kiitos, on kirjoitettuna niin kovin pieni sana, mutta todellisuudessa aivan valtava.

Ana kirjoitti...

Naps vaan, löysinkin siitä pari uutta pakkotilattavaa blogia. Kits!

Yksi, luin jo kaikki sun jutut. Osa oli kuin suoraan mun suusta, tai siis joskus takavuosilta (nyt ei enää viiti laittaa ajatusenergiaa miehiin). Kiva kuulla että muillakaan ei suju kuin jäätelönsyönti vaikka ois nuori ja nätti ;-)

T kirjoitti...

Vau.
Tahdon kiittää koko 30-henkisen työryhm-- eikun siis ITSENI puolesta, täällähän ei ole muita TIETENKÄÄN, heh heh, naurettava ajatus suorastaan...

Kiitos :)

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Halo, Yksi ja T: Hyvä, jos kehut kelpaa :)

Zepa: Yritin tällä kertaa ottaa mukaan sellaisia blogeja, jotka just viime aikoina ovat jääneet mieleen ja jotka eivät ehkä ole niitä ihan tutuimpia minullekaan.