tiistai 7. heinäkuuta 2009

Sitruunakissanminttu maistui, vaikka kissat ei sitä muka syö

Päätin laajentaa takapihaviljelyäni, ja Veloena lupasi minulle sitruunakissanminttua. Se onkuulemma kuivattuna hyvää teessä.

Kysyin, maistuuko kasvi kissoille, ja Veloena vastasi, että ei hänen kokemustensa mukaan eli yksikään kissa ei ole sitä syönyt, vaikka on kiinnostuneena haistellut.
Villi, vanha kissanminttudeeku, ei antanut sitruuanaisen aromin häiritä, vaan ryhtyi popsimaan kasvia parempiin suihin ennen kuin ehdin sitä istuttaa yhtään mihinkään.

Tämän jälkeen sitten makoilimme nurmikolla. Naapuri tuli hakemaan kuivumassa olleita pyykkejään pois ja kysyi, olenko huumannut kissan jollakin, kun se oli niin rentona eikä suuremmin reagoinut naapuriinkaan, vaikka tavallisesti vieraammat ihmiset saavat katin varautuneemmaksi.

Jotta sellaiset kesäpöllyt täällä sitruunakissanmintusta!9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Juu, sen verran pöllyssä olevan ja onnellisen näköinen katti, että kuvat voisi hyvin olla sieltä San Franciscon kuumasta hippikesästä 1967. No uskotaan nyt kuiteski et kysees on karvainen Torkkelinmäen kesähippi mallia 2009.
t:karri

Villasukka kirjoitti...

Autuaan näköinen katti :) Miä yritin kasvattaa ihan peruskissanminttua pihalla, mutta Piki tuhoaa sen sitä mukaa mitä maasta jotain nousee.

Villikissa kirjoitti...

Heh, hyvin näyttää maistuvan:) On tosi rennon ja onnellisen näköinen katti nurmikolla makoilemassa.

Ana kirjoitti...

Villi veti lärvit! theehee!

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Pistin kyllä pihalle kasvamaan sen, mitä kasvista jäi jäljelle, ja laitan jonkun verkon ympärille, jos se vaikka estäisi Villiä :)

Mut joo, herra oli kunnon rento kesähippi!

Ilkka kirjoitti...

Onpas se reporankana :)

Anonyymi kirjoitti...

Ootko varma ettei ollut mitään laitonta?

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Ilkka, erittäin rento elukka :)

Anonyymi, hehee, no jos on laitonta, niin ihmettelen suuresti :)

TA-MIIT kirjoitti...

Kissiherralla on aika makea kesäminttuhumala :D