maanantai 2. kesäkuuta 2008

Vanha Villikko kiipeilee


Kissakuvahaasteen tämän viikon aihe on Villikko
. Siitä tuli mieleen jo parisen kuukautta ottamani kuva, jossa Villi-villikko on intoutunut kiipeilemään.


Tulin jonakin aamuna suihkusta, kun havaitsin, että katti oli paikassa, jossa se ei ollut aiemmin vieraillut, eli kaapin päällä. Sinne se oli kavunnut tietysti rappusia pitkin, jotka olin laittanut seinää vasten nojaamaan (siis nuo tikkaat ovat ne, joita Villi käyttää omalle parvekkeelleen kiivetessään, mutta niitä ei tietysti koko aikaa voi pitää ikkunan edessä).

Varsin nopeasti kolli tosin myös kiipeili alas, eikä toistamiseen ole innostunut tarkkailemaan kotiaan tuosta näkökulmasta.

- - -

Nyt lähipäivinä Villi on tietysti tapaillut Isäntäänsä. Minä itse asiassa olin poissa kaupungista viikonloppuna yhden yönkin, joten kätevästi Karri kävi viihdyttämässä lemmikkiään.

Lisäksi havaituksi on tullut se, että Villi alkaa olla varsin suvaitsevainen vieraita kohtaan, vaikka heitä olisi paikalla useitakin. Ihan tuntemattomatkin tyypit pääsevät rapsuttelemaan, kun tilanne on suotuisa.

2 kommenttia:

Norppa kirjoitti...

Kissoissa on mahtavaa juuri tuo "tällä hetkellä suvaitsen sinua oi, vieras" - ja tilanne voi muuttua hetkessä. Tai varaudut siihen että menet ystäväsi luo kylään, jossa sinua vihaava kissa vaanii sohvan alla, kunnes käykin ilmi että juuri sillä kerralla kissa päättääkin tulla syliisi kierimään. Huolimatta siitä että laitoit vaatteet joiden elämäntehtävä on liimannuttaa itseensä kissankarvoja. :)

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Jep, näin se todellakin menee :) Villihän on ollut vieraille hyvin epäkohtelias, mutta nykyisin kissa on lepsuuntunut ja sallii itseään kosketeltavan varsin helposti.