keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Kissat pyörittävät maailmaa

Hyssen ja Flipin blogista paljastui, että internetiä pyörittävät tietysti kissat:


Viime viikolla Hesarissa oli ilmoitus, joka saa tietysti harkitsemaan, miten pitäisi Villiä onnitella vuosien karttuessa, sillä seuraavaksihan elukka täyttää jo 17 vuotta (kiitos Ollille tämän havaitsemisesta):


Villihän on taas viettänyt aikaa Karrin luona. Ilmeisesti äijät ovat viihtyneet hyvin keskenään talven nietosten keskellä.

Huomenna minä käyn moikkaamassa kattia eli ulkoiluttamassa karvaläjää. Taidanpa viedä mukanani ruohoa eli popcorn-jyvistä kasvattamiani maissinversoja.
4 kommenttia:

Villikissa kirjoitti...

Mitä, pystyykö niistä jyvistä kasvattamaan ruohoa? Mielenkiintoista. Pitääpä kokeilla. :)

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Juu, kyllä ne ainakin mulla ihan hyvin kasvaa ja maissiruoho maistuu Villille. Eli siis kannattaa testata, halpaa kissanruohoahan ne ovat.

Anonyymi kirjoitti...

Heh, katsoin ensin, että mitä mitä, ei kai siinä ole jonkun kissan kuolinilmoitus. Mutta ei kuitenkaan, vähän iloisempi aihe.

-stjtr-

karri kirjoitti...

Joo hyvinhän äijät, eli minä ja mirri, täällä naapurissa jaksaa. Varsinkin kun Mari kävi taas eilen kerihtemässä (Villin).

Komea on Kalle-kissankin 15 vee profiili. rehellisesti sanottuna minusta kyllä hieman vanhemman näköinen kun Villi. No voi olla, että sanomalehtikuva vanhettaa. Villi on tosiaan säilynyt kasvoiltaan aika nuoren näköisenä. Yritin kurkistaa jopa poskikarvan alle, että josko siellä ryppyjä lymyäisi.
Ei lymynnyt, hyvät geenit siis, eli on säilynyt rypyttä ja silmäpussitta. No ehkä ei melkein 18 vuotisella vielä moisia. Joo mitään ryppyvoiteita tai muita poppaskonsteja ei kaveri käytä. Ei miehet semmosia, en minäkään.
t:karri